Exclusiv HiSky comandă două Airbusuri A321neoLR

Compania aeriană HiSky (România) a comandat de la Air Lease Corporation două Airbusuri A321neoLR.

HiSky va recepționa în martie 2023 două avioane de tip Airbus A321neoLR. Acestea vor fi închiriate pe termen lung de la Air Lease Corporation (ALC).

Configurația celor două avioane nu a fost făcută publică, însă ALC afirmă că ambele Airbsuri A321neoLR vor fi noi.

De asemenea, propulsia celor două avioane va fi asigurată de motoare PW1000G produse de compania Pratt & Whitney.

Odată ajunse în flota HiSky, aceasta devine prima companie aeriană din țara noastră care înmatriculează în România avioane din familia A320neo.

Destinațiile către care HiSky va zbura cu aceste avioane vor fi anunțate în perioada următoare.

Începând din aprilie 2023, pasagerii HiSky vor beneficia de mai multe soluții de zbor non-stop pe distanță lungă care vor fi anunțate în această toamnă”, declară Iulian Scorpan, director general al HiSky.

Aducerea în flotă a acestor două noi avioane A321neo LR este ingredientul potrivit pentru a ne susține strategia de creștere în 2023”, a declarat Iulian Scorpan, director general al HiSky.

Suntem recunoscători companiei ALC pentru oportunitatea de a opera cele mai moderne avioane din industrie, oferind performanțe de top, autonomie și eficiență a combustibilului”, adaugă oficialul companiei aeriene.

Autonomie Airbus A321neoLR din București OTP

Airbusurile A321neoLR pot transporta până la 240 de pasageri într-o singură clasă de călătorie și au o autonomie de aproximativ 7.400 de kilometri.

În prezent HiSky mai are în flotă patru Airbusuri A320 care au o vârstă medie de aproape nouă ani și un Airbus A319, însă cel din urmă este înmatriculat în Moldova.

Și aceste Airbusuri sunt închiriate pe termen lung tot de la compania de leasing Air Lease Corporation.

Specificații Airbus A321neoLR


⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share