HiSky suspendă temporar zborurile din Baia Mare către Londra și Milano

Airbus A320 HiSky (YR-SKY) / Foto: Marius Gerber

HiSky suspendă temporar zborurile dintre Baia Mare și Londra Stansted și Milano Bergamo.

Compania românească urma să inaugureze ruta Baia Mare – Londra Stansted în 18 decembrie 2021 însă acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza faptului că HiSky nu a obținut autorizațiile necesare pentru a zbura în Marea Britanie.

Cu toate acestea, ulterior compania TAROM a operat pentru HiSky câteva zboruri între Londra și Baia Mare, însă acum ruta e suspendată până în 1 februarie 2022.

Potrivit site-ului Autorității Aviației Civile din Marea Britanie, la data publicării acestui articol, compania aeriană încă nu a obținut certificatul de operator din țări terțe (TCO) necesar pentru a zbura în Marea Britanie.

Referitor la acest certificat, compania a transmis în 18 decembrie 2021 că a solicitat autorizarea la Autoritatea Aviației Civile din Marea Britanie în 13 noiembrie 2021, detalii AICI.

Programul de zbor al HiSky indică faptul că această rută este planificată să fie operată în fiecare zi de miercuri și sâmbătă.

Ruta Baia Mare – Milano Bergamo pe care compania zboară cu propriile avioane va fi și ea suspendată din 22 ianuarie până în 10 februarie 2022.

Această rută a fost inaugurată în a doua jumătate a lunii decembrie 2022 și este operată în zilele de luni și vineri.

La începutul lunii ianuarie 2022 HiSky a pus la vânzare biletele pentru ruta Baia Mare – Paris BVA pe intenționează să o opereze de la sfârșitul lunii martie 2022, detalii AICI.

Recent compania HiSky a anulat pe o perioadă nederminată cele trei rute pe care le anunțase de la Târgu Mureș.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
18
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
18
Share