Urmărește-ne

INCIDENT: Un Airbus A330 KLM a aterizat de urgență în această dimineață la București; un Boeing 747 va prelua pasagerii (FOTO)

  1. BoardingPass.ro
  2. Incidente aviatice
  3. INCIDENT: Un Airbus A330 KLM a aterizat de urgență în această dimineață la București; un Boeing 747 va prelua pasagerii (FOTO)

Incidente aviatice

INCIDENT: Un Airbus A330 KLM a aterizat de urgență în această dimineață la București; un Boeing 747 va prelua pasagerii (FOTO)

Marți dimineață, în jurul orei 07:55, un Airbus A330-300 (PH-AKE – 4.5 ani) al companiei KLM a aterizat de urgență la București din cauza unei probleme tehnice raportată la motorul 1 (stânga).

La sol, aeronava care efectua zborul KL446 pe ruta Kuweit – Amsterdam a fost așteptată de echipajele de urgență, dar din fericire, aterizarea a fost efectuată în siguranță.

După cum se poate vedea în fotografia de mai jos, din motorul 1 al avionului, un motor General Electric CF6-80E1A3, se scurgea un lichid, care, potrivit informațiilor pe care le-am aflat, ar fi fost vorba de combustibil.

La bordul avionului se aflau 298 de pasageri + echipaj. Astăzi, în jurul orei 14:30, un Boeing 747-400 KLM, înmatriculat PH-BFY, va ateriza la București pentru a prelua pasagerii zborului afectat. Mulțumim Robert pentru informație.

Citește și  KLM aniversează 25 de ani de operare continuă a rutei București - Amsterdam

1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: INCIDENT: Un Airbus A321 SAS a aterizat de urgență mai devreme la Otopeni; echipajul a solicitat mai multe ambulanțe – BoardingPass.ro

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus