Întârzieri la aeroportul Henri Coandă din cauza unei avarii la rețeaua electrică

Actualizare, ora 22:00: La mai bine de trei ore de la incident, problema încă nu a fost rezolvată iar zborurile sunt în continuare întârziate. Flightradar indică peste 60 de decolări întârziate cu minim 20 de minute.

Potrivit informațiilor primite, rețeaua intranet a companiei CNAB este la pământ iar această problemă afectează și aeroportul Băneasa. Siteul companiei, bucharestairports.ro, nu a mai fost actualizat de la ora 19:00.
_________
Mai multe zboruri care urmează să decoleze de la București în această seară au parte de întârzieri din cauza unei avarii la rețeaua electrică.

Advertisements

Afectate sunt în principal o parte din plecări din cauza că PC-urile și benzile care preiau bagajele de la ghișeele de checkin din terminalul plecări – extindere al aeroportului, au rămas fără energie electrică.

Potrivit Companiei Naționale Aeroporturi București, situația este în curs de rezolvare iar temporar ghișeele de checkin ale companiilor aeriene care de obicei își desfășoară activitatea în această parte a terminalului au fost mutate în aripa veche.

În aripa de extindere au ghișee de checkin majoritatea companiilor din Star Alliance care zboară la București (LOT, Austrian, Swiss, Lufthansa, Aegean Airlines), TAROM, Blue Air, British Airways, Ryanair, Qatar Airways.

Pe lângă problemele din zona de checkin, se pare că și sistemul de afișaj din întreg terminalul întâmpină probleme tehnice.


Advertisements
Total
29
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
29
Share