Urmărește-ne

Just Us Air a solicitat aprobarea DoT pentru a zbura din Europa spre SUA

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Just Us Air a solicitat aprobarea DoT pentru a zbura din Europa spre SUA
Foto: bestlasham (flickr)

Știri

Just Us Air a solicitat aprobarea DoT pentru a zbura din Europa spre SUA

Actualizare 16 august: Referitor la această știre, Silvia Cristea, Director Comercial la Just Us Air, a declarat pentru BoardingPass:
Permisiunea de a opera zboruri din UE spre SUA face parte din planurile de extindere ale companiei. Luăm toate măsurile necesare pentru a opera worldwide așa cum este specificat în AOC-ul nostru”.

De asemenea, am aflat că operatorul ar urma să recepționeze până la trei Airbusuri A330 în prima parte a anului viitor și încă două Airbusuri din familia A320 însă reprezentații companiei refuză momentan să ofere detalii cu privire la flotă.
_____________
Operatorul român Just Us Air a depus în 13 august la Departamentul american pentru Transport (DoT) documentele necesare pentru obținerea permisiunii de a zbura în SUA.

Potrivit datelor, Just Us Air solicită aprobarea rapidă, până în 4 septembrie, pentru a opera zboruri regulate și charter, de pasageri și marfă, între statele membre ale Uniunii Europene și Statele Unite ale Americii.

Just-Us Air solicită procesarea rapidă a acestei cereri pentru a-i permite să înceapă serviciile propuse cât mai curând posibil,” se arată în documentație.

Documentația a fost pregătită și înaintată Departamentului american pentru Transport (DoT) de către compania americană Pillsbury Winthrop Shaw Pittman LLP, cu sediul la Washington, DC.

În prezent operatorul deține doar trei avioane, un Airbus A319, un A320 și un A321. Aceste avioane nu sunt capabile să opereze zboruri non-stop din Europa până în SUA însă este posibil ca Just Us Air să aducă în flotă avioane dedicate zborurilor lung-curier.

În plus, toate cele trei avioane din familia A320 zboară pentru diverse companii din regiune. Airbusul A320 operează de câteva luni pentru Jazeera Airways din Kuweit, Airbusul A321 zboară pentru TUI Germania iar cu Airbusul A319 operează zboruri pentru Sundair (Germania).

Am solicitat mai multe informații de la compania aeriană și vom reveni cu detalii îndată ce aflăm informații suplimentare despre planurile sale de a zbura spre SUA.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus