Un Airbus A321 Ural Airlines a aterizat într-un lan de porumb la Moscova

Ðîññèÿ. Ìîñêîâñêàÿ îáëàñòü. Ñàìîëåò Airbus A321 àâèàêîìïàíèè “Óðàëüñêèå àâèàëèíèè”, êîòîðûé ñîâåðøèë àâàðèéíóþ ïîñàäêó â ðàéîíå àýðîïîðòà Æóêîâñêèé ïîñëå âîçãîðàíèÿ äâèãàòåëÿ ïðè âçëåòå. Ïðåññ-ñëóæáà Ì×Ñ Ðîññèè ïî ìîñêîâñêîé îáëàñòè/ÒÀÑÑ

Un Airbus A321 (VQ-BOZ) al companiei rusești Ural Airlines care efectua joi dimineață zborul U6178 Zhukovsky – Simferopol (Crimea) a aterizat de urgență imediat după decolare într-un lan de porumb.

Potrivit oficialilor ruși și companiei aeriene citați de TASS, avionul ar fi lovit cu ambele motoare, de tip CFM56, un stol de pelicani în timpul decolării.

Din cauza avariilor, piloții au fost nevoiți să efectueze o aterizare de urgență într-un lan de porumb aflat la aproximativ un kilometru de pista aeroportului din Zhukovsky, situat la est de Moscova.

La bord se aflau 234 de pasageri, inclusiv șapte membri ai echipajului, care au fost evacuați imediat după ce avionul s-a oprit.

Dintre cele 234 de persoane, ultimele date arată că 23 au fost rănite, inclusiv nouă copii cu vârste cuprinse între 2 și 9 ani. Nu există persoane decedate.

Avionul, de tip A321, va fi casat deoarece aripile, motoarele și fuzelajul acestuia au suferit avarii serioase.

Anchetatorii ruși au sosit la locul accidentului și au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
31
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Air Canada Rouge va zbura și în sezonul de vară al 2020 la București

Articolul următor

Just Us Air a solicitat aprobarea DoT pentru a zbura din Europa spre SUA

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
31
Share