Urmărește-ne

KLM: Boeing-ul 777-300ER vopsit în culorile Olandei a fost prezentat publicului

  1. BoardingPass.ro
  2. Curiozități
  3. KLM: Boeing-ul 777-300ER vopsit în culorile Olandei a fost prezentat publicului

Curiozități

KLM: Boeing-ul 777-300ER vopsit în culorile Olandei a fost prezentat publicului

Anul trecut, în timpul Zilei Regelui Olandei, transportatorul KLM a postat pe o rețea de socializare poza unei aeronave vopsite cu portocaliu, însoțită de întrebarea: „Credeți că ar fi o idee bună ca anul viitor, de Ziua Regelui, să apărem în culoarea portocaliu? #OrangeExperience”.

Anul acesta, după ce s-au strâns 30.000 de aprecieri și peste 2.500 de răspunsuri pozitive, transportatorul olandez a prezentat primul și singur avion vopsit în culoarea portocaliu, un Boeing 777-300ER (PH-BVA • MSN 35671 • LN 694) #OrangePride.

Conform reprezentanților KLM, aeronava va intra în serviciul comercial începând din această săptămână, având ca scop principal promovarea valorilor Olandei.

Pe lângă înfățișarea unică, aeronava Boeing 777-300ER beneficiază și de clasa Business, serviciu ce va sta la dispoziția pasagerilor ce vor călători pe ruta Rio de Janeiro – Amsterdam, pe toată perioada în care se vor desfășura Jocurile Olimpice. Pe data de 22 iulie se va înregistra „Zborul Medaliaților”, ultimul zbor al acestui eveniment, ocazie cu care sportivii olandezi prezenți la Olimpiadă se vor întoarce către țara natală.

La producția acestui livery au lucrat 35 de specialiști timp de patru zile, folosind peste 335 litri de vopsea portocalie.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: Cele mai speciale 5 aeronave comerciale, de la Hello Kitty la Star Wars sau Euro 2016 – BoardingPass.ro – știri aviație, oferte vacanță, bilete de avion, recenzii și recomandări

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus