EVA Air, a opta companie aeriană evaluată de Skytrax cu cinci stele

Data de 15 iunie 2016 va fi una emblematică pentru operatorul asiatic EVA Air, intrând în istoria aviaței comerciale ca cea de-a opta companie aeriană căreia i se acordă statutul „cinci stele” de către Skytrax.

Pe lângă EVA Air, companii precum ANA All Nippon Airways, Asiana Airlines, Cathay Pacific Airways, Garuda Indonesia, Hainan Airlines, Qatar Airways și Singapore Airlines au primit aceeași distincție din partea Skytrax, formând topul de cinci stele pentru anul 2016 în ceea ce privește siguranța și serviciile oferite în timpul zborurilor dar și la sol.

Advertisements

Așadar, este de remarcat faptul că EVA Air reușește și în acest an să-și impună calitatea serviciilor pe piață, după ce în urmă cu patru ani a fost nominalizată de către Skytrax pentru distincția de „cea mai bună companie aeriană din Asia”.

EVA Airways Corporation este o companie aeriană cu baza la Aeroportul Internațional Taiwan Taoyuan, lângă Taipei, Taiwan. Compania este destinată transportului de pasageri și de mărfuri, servicii dedicate către 40 de destinații internaționale din Asia, Australia, Europa și America de Nord.

Eva Air are o flotă formată din 59 avioane operaționale și 25 comandate. Flota transportatorului include aeronave Airbus A330, Boeing 777 și Boeing 747 utilizate în principal pe rutele de pasageri, împreună cu B747 și MD11 Freighters utilizate pe rute de transport marfă.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share