Statul California produce venituri mai mari, în raport cu Franța

Oficial, statul California este a șasea forță economică mondială la ora actuală. Biroul de Analiză Economică al SUA arată faptul că statul California a consemnat venituri de 2,460 trilioane dolari americani în anul 2015, pe când Franța a raportat pentru aceeași perioadă fiscală un venit de 2,422 trilioane dolari americani.

Acest fapt cred că naște mirare oricui dacă ținem cont de numărul locuitorilor din aceste zone. În Franța sunt 66,48 milioane locuitori, pe când în California trăiesc 39,14 milioane locuitori. Din aceste date rezultă că statul american California aduce profit, comparativ cu Franța, chiar dacă este deficitar în proporție de 40% la factorul densitate.

La ora actuală California este depășită la capitolul venituri financiare doar de SUA per ansamblu, China, Japonia, Germania și Regatele Unite.

Pe plan regional, statul California a înregistrat în anul 2015 o creștere a veniturilor de 5,7%, fiind depășit doar de Oregon, ce a înregistrat profituri în creștere cu 5,9%.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share