KLM reia zborurile pe ruta Amsterdam – Boston din martie 2019

Compania aeriană va adăuga serviciul non-stop de la hub-ul său din Amsterdam către Boston începând cu 31 martie, oferind trei zboruri pe săptămână care vor fi operate cu aeronave Airbus A330-300. Un al patrulea zbor săptămânal va fi adăugat începând cu 1 iulie.

KLM declară că zborurile sale, care vor fi operate în zilele de miercuri, vineri și duminică, vor fi în plus față de cele două zboruri zilnice oferite de partenerul Delta. KLM și Delta fac parte din alianța SkyTeam și – împreună cu Air France – fac parte dintr-un parteneriat de tip joint-venture, care permite transportatorilor să vândă locurile și să împartă veniturile din zborurile celorlalți.

Advertisements

Prin adăugarea unui serviciu KLM direct, oferim clienților noștri mai multe opțiuni de călătorie între Amsterdam și Boston, în parteneriat cu Delta Air Lines. Boston este a 17-a destinație nord-atlantică deservită direct de KLM,” spune CEO-ul KLM, Pieter Elbers, într-o declarație.

Citește și  Țiriac Air își mărește flota cu un avion Cessna 208B Grand Caravan EX

A330-urile pe care KLM le va utiliza pentru zborurile către/dinspre Boston sunt configurate cu 30 de locuri în clasa business, 40 de locuri cu Premium Economy și 222 în Economy.

Orarul de operare:
KL617: Amsterdam (AMS) 17:00 – 18:00 Boston (BOS);
KL618: Boston (BOS) 22:00 – 10:35(+1) Amsterdam (AMS).

KLM a operat zboruri comerciale pe ruta Amsterdam – Boston – Amsterdam până în luna iunie a anului 1994.

Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share