KLM suspendă toate zborurile lung-curier din cauza noilor reguli impuse de Olanda

Foto: Gerard van Oostrom

KLM, parte a grupului Air France-KLM, va suspenda începând de vineri toate zborurile lung-curier din cauza noilor reguli impuse de autoritățile olandeze.

Potrivit Reuters, compania olandeză va suspenda începând de vineri toate cele 270 de zboruri lung-curier programate săptămânal ca urmare a noilor reguli impuse de Regatul Țărilor de Jos, detalii aici.

Nu este exclus însă ca și unele rute europene operate de KLM din Amsterdam să fie afectate dar este cert că zborurile spre Marea Britanie vor fi suspendate din 23 ianuarie.

Printre noile măsuri adoptate de olandezi menite să reducă răspândirea noilor tulpini de Covid-19 se numără și obligativitatea ca pasagerii și echipajele de zbor să prezinte un test PCR pentru Covid-19 negativ și un test rapid negativ însă efectuat cu maximum patru ore înainte de zbor.

Noile măsuri adoptate de autoritățile olandeze vor intra în vigoare sâmbătă la ora 00:01.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
16
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
16
Share