Urmărește-ne

Mai multe trenuri spre aeroportul Otopeni vor fi anulate din cauza lucrărilor

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Mai multe trenuri spre aeroportul Otopeni vor fi anulate din cauza lucrărilor

Știri

Mai multe trenuri spre aeroportul Otopeni vor fi anulate din cauza lucrărilor

Transferoviar Călători (TFC) a anunțat marți că mai multe trenuri care erau planificate să fie operate pe relația Gara de Nord – Aeroport Henri Coandă T1 vor fi anulate.

Potrivit operatorului privat, TFC nu va opera trenuri din Gara de Nord spre Aeroportul Henri Coandă T1 în perioada 25 ianuarie – 13 februarie din cauza unor lucrări de întreținere a liniei de cale ferată pe tronsonul dintre cele două stații.

Informarea transmisă de Transferoviar Călători:
Având în vedere solicitările CFR Infrastructură pentru efectuarea lucrărilor de întreținere a liniei de cale ferată pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă, trenurile T.F.C. vor fi anulate în perioada 25.01.2021 – 13.02.2021.

În data de 25.01.2021 – vor circula doar trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă, și trenul 15020 pentru retur.

În data de 14.02.2021 – NU vor circula trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă, și trenul 15020 pentru retur.

Compania CFR SA a confirmat închiderea temporară a liniei de cale ferată:
Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a primit din partea Antreprenorului o solicitare, referitoare la efectuarea unor lucrări de sudură a șinelor și aparatelor de cale, conform proceselor tehnologice prevăzute în proiectul de realizare a investiției. În acest moment, CFR SA analizează solicitarea și urmează să decidă asupra modalității de programare a lucrărilor respective. Realizarea lucrărilor ar urma să fie pe anumite intervale orare, în niciun caz pe durata întregii zile, ceea ce înseamnă că linia CF nu va fi închisă total. Orice eventuală închidere parțială a circulației va fi comunicată în timp util, iar călătorii și reprezentanții mass-media vor ști din timp toate detaliile”.

Potrivit Club Feroviar care citează surse din Regionala București a CFR SA, lucrările vor fi efectuate în intervalul 8:50 – 14:30 și în total vor fi afectate 10 trenuri dus-întors care urmau să opereze pe relația Gara de Nord – Aeroport Henri Coandă T1.

Pe relația dintre cele două stații sunt operate din 13 decembrie 2020 72 de trenuri pe zi (36/sens) de către trei operatori feroviari: CFR Călători, Regio Călători și Transferoviar Călători.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus