La mulți ani TAROM! Compania națională împlinește astăzi 64 de ani de la înființare (infografic)

Foto: Richard Mircea George

În urmă cu 64 de ani, se semna actul care avea să marcheze începutul celui mai recunoscut brand românesc din ultima sută de ani: Transporturile Aeriene Române.

TAROM este o parte vie a istoriei aviației civile din România. Este un simbol puternic al inovației și calității în transporturile aeriene. Este o dovadă a excelenței pilotajului românesc. Sunt onorat să fac parte din echipa TAROM și să reprezint astăzi o companie care a făcut și continuă să facă istorie atât în România cât și în lume. Le transmit, și pe această cale, tuturor celor care au construit această companie, un respectuos La mulți Ani!”, a declarat Werner Wilhelm Wolff, Director General TAROM.

Advertisements

În 64 de ani de existență TAROM a avut onoarea să transporte personalități iconice ale istoriei contemporane. Un exemplu concludent este Papa Ioan Paul al II-lea, care a vizitat pentru prima oară România în 1999, sosind la București la bordul unei aeronave TAROM. Acestui exemplu i se alătură numeroși șefi de stat și de guverne, artiști de renume mondial, sportivi de performanță. Numele TAROM se identifică cu excelența și performanța românească.

Compania TAROM aparține tuturor românilor. Peste o sută de milioane de pasageri au călătorit cu noi în 64 de ani de existență. Primele amintiri de “zbor” sunt întipărite în memoria românilor cu literele TAROM. Această moștenire ne onorează și ne responsabilizează să fim, întotdeauna, mai buni.

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

Anul cu numărul 64 în istoria TAROM – retehnologizarea companiei
Anul 2018 este anul schimbării și reinventării TAROM. În 2018 avem perspective pozitive de progres. În 2018 lansăm prima aplicație mobilă din istoria companiei și în același timp implementăm primul Client Relations Manager din TAROM. În mai puțin de o săptămână vom activa un sistem integrat de relații cu clienții, un call center activ și conturi personale pentru toți pasagerii. Promovăm o nouă paradigmă comercială, implementăm unelte noi de vânzări și performanță, totul pentru a redeveni o companie prietenoasă care să străduiește să fie mai bună pentru pasagerii noștri.

64 de ani TAROM, sărbătorim împreună
Alături de partenerii noștri de la Radio România Actualități și împreună cu toți ascultătorii dorim să marcăm împlinirea vârstei de 64 de ani prin lansarea unui concurs: săptămâna TAROM. Zilnic, ascultătorii RRA pot câștiga un bilet dus-întors, gratuit, pe oricare dintre rutele pe care operează TAROM. Tot ceea ce trebuie să facă este să sune la Radio România Actualități și să răspundă la o întrebare simplă: ”Ce reprezintă TAROM pentru dumneavoastră?”
Câștigătorii vor fi contactați de Compania TAROM. Succes tuturor!

Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share