Urmărește-ne

Livrarea primului Airbus A320neo al Pegasus Airlines amânată

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Livrarea primului Airbus A320neo al Pegasus Airlines amânată

Știri

Livrarea primului Airbus A320neo al Pegasus Airlines amânată

Pegasus Airlines, operator low-cost din Turcia, a amânat livrarea primului A320neo. Aceștia au comandat nu mai puțin de 57 de aeronave de acest tip, însă livrarea primului dintre ele a fost amânată pe o perioadă nedefinită datorită conflictelor prezente pe teritoriul Turciei în ultimele zile.

Conform Reuters, aeronava trebuia să fie livrată în 19 iulie, însă acest lucru nu va mai avea loc. Toate cele 57 de aeronave Airbus A320neo comandate de Pegasus Airlines vor fi echipate cu motoare CFM.

Operatorul low-cost turc a mai comandat și alte 18 x Airbus A321neo, iar în prezent operează 12 aeronave de tip Airbus A320-200 și 58 de tip Boeing 737-800. Printre destinațiile Pegasus Airlines se numără și București și Cluj-Napoca, alături de zboruri interne în Turcia și internaționale către Europa de Vest, CIS, Orientul Mijlociu și nordul Africii.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus