LOT ar urma să anunțe lansarea zborurilor din Varșovia spre New Delhi în curând

Potrivit informațiilor apărute în presa din India, operatorul polonez ar urma să anunțe în curând lansarea zborurilor directe pe ruta Varșovia – New Delhi, LOT nu infirmă aceste informații însă spune că este prea devreme pentru a face declarații.

Publicația indiană Swarajya care citează Business Standard precizează că zborurile LOT spre India vor debuta în vara acestui an și vor fi operate cu o frecvență de 5 zboruri pe săptămână cu aeronave Boeing 787 Dreamliner.
Konrad Majszyk, oficial al companiei poloneze, a declarat pentru Pasazer.com că India este o piață de mare interes pentru companie însă ”nu confirm anunțul unei noi rute. Este prea devreme pentru o astfel de declarație.”

Advertisements

Vă reamintesc că LOT Polish Airlines a solicitat autorității aeronautice din Polonia în luna martie a anului trecut permisiunea de a zbura spre India însă de la acest punct nu au mai apărut informații despre posibile zboruri spre Delhi până astăzi.

Citește și  Țiriac Air își mărește flota cu un avion Cessna 208B Grand Caravan EX

În vara acestui an LOT va lansa zborurile spre Miami, a cincea destinație din SUA servită direct din Varșovia. Pe lângă zborurile directe din capitala Poloniei către New York, Newark, Chicago, Boston, Los Angeles, Toronto, Beijing, Tokyo, Seul și Singapore, LOT mai operează zboruri lung-curier și din Cracovia către New York și Chicago, din Rzeszow către Newark și din Budapesta spre New York și Chicago.

În anul 2018 LOT a transportat peste 9 milioane de pasageri. Flota destinată zborurilor lung-curier este compusă din 8 aeronave Boeing 787-8 Dreamliner și 3 Boeinguri 787-9 Dreamliner. În anul 2019 LOT va mai recepționa încă 4 Boeinguri 787-9 Dreamliner.

Advertisements
Total
4
distribuiri
un comentariu
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
4
Share