LOT va zbura în 7 Iulie cu Boeing 787-8 Dreamliner la Budapesta; bilete promo la numai 83EUR dus-întors (WAW-BUD-WAW)

Compania națională de transport aerian a Poloniei va efectua în 7 Iulie un zbor special cu un Boeing 787-8 Dreamliner pe ruta Varșovia – Budapesta – Varșovia, rută pe care zboară de obicei cu aeronave Bombardier Dash-8 Q400. În urmă cu mai bine de patru ani, operatorul polonez a mai efectuat un asemenea zbor către capitala Ungariei.

Prețurile biletelor dus-întors pe acest zbor special sunt de 83EUR în Economy, 160EUR în Premium Economy și 225EUR în Business Class, însă acestea se epuizează rapid. Pentru rezervare accesați LOT.com.

Advertisements

Programul zborului Varșovia – Budapesta – Varșovia:
LO1533: Varșovia (WAW) 08:10 – 09:30 Budapesta (BUD);
LO1534: Budapesta (BUD) 15:25 – 16:40 Varșovia (WAW).

Durata zborului dintre cele două capitale europene este de aproximativ o oră și 20 de minute. Vă reamintesc că în luna Februarie a acestui an, LOT a efectuat un zbor special cu B787 Dreamliner către Tallinn, Estonia, zbor unde am fost prezenți – călătorind în Business Class, iar în 17 Iunie, operatorul a zburat cu același tip de avion și la Astana, Kazahstan.

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

LOT Polish Airlines a recepționat în urmă cu câteva zile al șaptelea Boeing 787-8 Dreamliner, din cele opt comandate, ultimul urmând să fie recepționat la mijlocul lunii Iulie.

Din luna Noiembrie a acestui an, operatorul polonez va primi și primul Boeing 737 MAX, iar din primul trimestru al anului 2018, LOT Polish Airlines va primi și primele Boeinguri 787-9 Dreamliner, versiunea mai mare a acestui model.

Operatorul polonez zboară din Varșovia către două destinații din România, București și Cluj-Napoca, iar din hubul său din capitala poloneză mai efectuează zboruri lung-curier către Los Angeles, Newark, New York, Chicago, Toronto, Seul, Tokyo și Beijing, dar și către alte zeci de orașe din Polonia, Europa și Orientul Mijlociu.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share