Urmărește-ne

Lufthansa a început operarea noii rute transatlantice Frankfurt – San Jose

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Lufthansa a început operarea noii rute transatlantice Frankfurt – San Jose

Știri

Lufthansa a început operarea noii rute transatlantice Frankfurt – San Jose

Transportatorul Lufthansa a început în data de 01 iulie 2016 operarea noii rute directe Frankfurt – San Jose, California. Noua rută va fi operată cu aeronave Airbus A340-300 cu o configurație în trei clase și pot transporta până la 298 pasageri pe un sens. Durata unui zbor este de aproximativ 12 ore.

Puteți călători din București către San Jose și retur, cu escală/ conexiune în Frankfurt. Biletele poate fi rezervate începând cu prețul de doar 689 Euro. Lufthansa operează această conexiune de cinci ori pe săptămână, călătorii putând opta între clasele Business, Premium Economy sau Economy.

Programul zborurilor este următorul:

  • În fiecare luni, miercuri, vineri, sâmbătă și duminică
  • Ore de plecare (ore locale):
    • LH488: Frankfurt 10:40 – San Jose 13:40
    • LH489: San Jose 15:30 – Frankfurt 11:50 (ziua următoare).

Totodată, germanii de la Lufthansa au folosit în premieră conceptul de FlyingLab, ocazie cu care pasagerii au putut testa noi produse și servicii înainte ca acestea să fie implementate la scară largă de către companie. În timpul zborului spre California, pasagerii au putut testa cele mai noi dispozitive digitale marca Samsung, partener al Lufthansa, cum ar fi ochelarii pentru realitate virtuală Samsung Gear VR sau tableta Samsung Galaxy Tab S2.

“Scopul FlyingLab este acela de a permite testarea rapidă și ușoară a tuturor noutăților. Dacă descoperim un produs interesant, putem astfel afla rapid dacă este pe placul celor pentru care am creat acel produs. Testele de lungă durată pot fi contraproductive”, a declarat Dr. Reinhold Huber, Vice President Passenger Experience Design & Ancillaries, Deutsche Lufthansa AG.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus