Lufthansa a început operarea noii rute transatlantice Frankfurt – San Jose

Transportatorul Lufthansa a început în data de 01 iulie 2016 operarea noii rute directe Frankfurt – San Jose, California. Noua rută va fi operată cu aeronave Airbus A340-300 cu o configurație în trei clase și pot transporta până la 298 pasageri pe un sens. Durata unui zbor este de aproximativ 12 ore.

Puteți călători din București către San Jose și retur, cu escală/ conexiune în Frankfurt. Biletele poate fi rezervate începând cu prețul de doar 689 Euro. Lufthansa operează această conexiune de cinci ori pe săptămână, călătorii putând opta între clasele Business, Premium Economy sau Economy.

Advertisements

Programul zborurilor este următorul:

  • În fiecare luni, miercuri, vineri, sâmbătă și duminică
  • Ore de plecare (ore locale):
    • LH488: Frankfurt 10:40 – San Jose 13:40
    • LH489: San Jose 15:30 – Frankfurt 11:50 (ziua următoare).

Totodată, germanii de la Lufthansa au folosit în premieră conceptul de FlyingLab, ocazie cu care pasagerii au putut testa noi produse și servicii înainte ca acestea să fie implementate la scară largă de către companie. În timpul zborului spre California, pasagerii au putut testa cele mai noi dispozitive digitale marca Samsung, partener al Lufthansa, cum ar fi ochelarii pentru realitate virtuală Samsung Gear VR sau tableta Samsung Galaxy Tab S2.

“Scopul FlyingLab este acela de a permite testarea rapidă și ușoară a tuturor noutăților. Dacă descoperim un produs interesant, putem astfel afla rapid dacă este pe placul celor pentru care am creat acel produs. Testele de lungă durată pot fi contraproductive”, a declarat Dr. Reinhold Huber, Vice President Passenger Experience Design & Ancillaries, Deutsche Lufthansa AG.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share