Lufthansa anulează zeci de zboruri spre România în septembrie 2022

Airbus A320neo Lufthansa (D-AINU) / Foto: Sven Angerer

Lufthansa a redus semnificativ numărul zborurilor pe care urma să le opereze în septembrie 2022 pe rutele sale spre și dinspre România.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări, compania germană a anulat 67 de zboruri din cele 412 zboruri planificate pentru septembrie 2022 pe toate cele șapte rute pe care le operează spre și dinspre România.

Pe rutele Frankfurt – București și Munchen – București Lufthansa a anulat 22, respectiv zece zboruri care erau planificate să fie operate în septembrie.

După aceste anulări, în total, în septembrie compania germană va opera 68 de zboruri din Frankfurt spre București și 80 din Munchen spre București.

Lufthansa a redus în aceeași lună numărul zborurilor și pe rutele Frankfurt – Cluj Napoca, de la 26 la 19 zboruri/lună, și Frankfurt – Timișoara, de la 26 la 17 zboruri/lună.

Afectate de anulări sunt și rutele operate de Lufthansa de la hubul său din Munchen spre orașele Cluj Napoca, Sibiu și Timișoara.

Numărul zborurilor lunare a fost redus de Lufthansa, în septembrie 2022, de la 60 la 54 pe rutele Munchen – Cluj Napoca și Munchen – Sibiu și de la 60 la 53 pe ruta Munchen – Timișoara.

În total, în septembrie 2022 Lufthansa a anulat aproximativ trei mii de zboruri pe zeci de rute europene.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share