LIVE Zborurile de la aeroportul Henri Coandă sunt afectate de furtună (23 august 2022)

Captură de ecran: Flightradar24

Traficul aerian de la aeroportul Henri Coandă din București este afectat de furtună în seara zilei de 23 august 2022.

Zborurile Wizz Air spre Malta și Blue Air spre Hamburg și Alicante care urmau să decoleze marți seară de la București OTP au întrerupt decolările și s-au întors în capătul pistei 26R de la OTP – probabil din cauza condițiilor meteo.

Momentan cele trei avioane și un alt Airbus A320 Aegean Airlines care urmează să decoleze spre Atena așteaptă îmbunătățirea condițiilor meteo pentru a decola din București.

De asemenea, avioanele care operează zborurile Ryanair FR7627 Londra STN – București și Turkish Airlines TK1045 Istanbul – București au intrat în zonă de așteptare la sud-vest, respectiv est de București.
______________
Actualizare, ora 21:55: cele patru avioane care așteptau de câteva zeci de minute să decoleze s-au întors la pozițiile de parcare.
______________
Actualizare, ora 22:15: Airbusul A330 Turkish Airlines a aterizat pe pista 26L a aeroportului Henri Coandă.

Preț de câteva minute, zborul TK1045 a fost cel mai urmărit zbor de pe Flightradar24.

Zborul Turkish Airlines TK1045 IST – OTP din 23 august 2022 / Captură de ecran: Flightradar24

Zborul EL AL Airlines LY571 Tel Aviv – București a ajuns și el în apropiere de București și urmează să se alinieze pentru decolare. De asemenea, zborul companiei Ryanair, FR7627 Londra STN – București, este în zonă de așteptare la vest de capitală.

Momentan nici un avion nu a mai încercat să decoleze din București, însă spre pistă se va îndrepta Boeingul 737-800 care va opera zborul Ryanair FR7347 București – Dublin.
______________
Actualizare, ora 22:22: avionul companiei EL AL a aterizat la București, iar zborul Ryanair spre Dublin a decolat.

Însă, avionul companiei Ryanair care zbura de la Londra STN la București OTP va ateriza la Craiova și, cel mai probabil, avionul va zbura ulterior gol spre București.

Pasagerii acestui zbor vor fi, probabil, transportați spre capitală pe cale terestră.

Din cauza acestui fapt, zborul de retur, București – Londra STN, va fi întârziat semnificativ.
______________
Actualizare, ora 22:30: condițiile meteo s-au îmbunătățit și au fost reluate decolările și aterizările. Cu toate acestea, unele zboruri vor avea întârzieri de 1-2 ore.

De asemenea, zborul Ryanair FR7627 Londra STN – București a aterizat fără probleme pe aeroportul din Craiova.
______________

Actualizare, ora 22:45: zborul Wizz Air W63259 București – Malta care trebuia să decoleze la 19:45 dar s-a întors de pe pistă a fost reprogramat pentru miercuri dimineață la ora 08:15.

De asemenea, zborul Blue Air 0B189 care trebuia să decoleze din București spre Hamburg la 20:20 și s-a întors și el de pe pistă din cauza vremii a fost anulat.

Afectate sunt și retururile celor două zboruri.



⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.



Total
38
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
38
Share