Urmărește-ne

Lufthansa promovează alegerile europarlamentare printr-un livery special

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Lufthansa promovează alegerile europarlamentare printr-un livery special

Știri

Lufthansa promovează alegerile europarlamentare printr-un livery special

Operatorul german Lufthansa a vopsit un Airbus A320 în livery special cu intenția de a promova alegerile europarlamentare care vor avea loc în 26 mai 2019.

Cu 3.000 de zboruri zilnice între aeroporturile europene, avioanele Lufthansa decolează și aterizează în aproape toate țările din Europa. În plus față de noul A320 înmatriculat D-AIZG care a primit acest livery personalizat, toate avioanele Lufthansa vor avea de acum înainte și drapelul european plasat lângă cel german, în apropierea înmatriculării aflate în partea din spate fuselajului.

Cu votul din luna mai, cetățenii Europei vor decide viitorul comunității europene. Acum, mai mult decât oricând, este vorba de a lua poziție, de a-și asuma responsabilitatea și de a consolida ideea unui continent unic și liber. Suntem o compania europeană cu rădăcini în mai multe țări din centrul Europei, iar companiile aeriene, precum Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Eurowings, Brussels Airlines și Air Dolomiti, leagă țările continentului și în același timp leagă Europa de restul lumii, Europa este foarte aproape de inimile noastre”, a declarat CEO-ul Lufthansa, Carsten Spohr.

Citește și  Blue Air redeschide baza la Iași în 2022; va opera 8 rute directe cu 737 MAX

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus