Lufthansa promovează alegerile europarlamentare printr-un livery special

Lufthansa Europaflieger Livery Beklebung Airbus A320 Kennung AIZG am 23-4-19

Operatorul german Lufthansa a vopsit un Airbus A320 în livery special cu intenția de a promova alegerile europarlamentare care vor avea loc în 26 mai 2019.

Cu 3.000 de zboruri zilnice între aeroporturile europene, avioanele Lufthansa decolează și aterizează în aproape toate țările din Europa. În plus față de noul A320 înmatriculat D-AIZG care a primit acest livery personalizat, toate avioanele Lufthansa vor avea de acum înainte și drapelul european plasat lângă cel german, în apropierea înmatriculării aflate în partea din spate fuselajului.

Advertisements

Cu votul din luna mai, cetățenii Europei vor decide viitorul comunității europene. Acum, mai mult decât oricând, este vorba de a lua poziție, de a-și asuma responsabilitatea și de a consolida ideea unui continent unic și liber. Suntem o compania europeană cu rădăcini în mai multe țări din centrul Europei, iar companiile aeriene, precum Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Eurowings, Brussels Airlines și Air Dolomiti, leagă țările continentului și în același timp leagă Europa de restul lumii, Europa este foarte aproape de inimile noastre”, a declarat CEO-ul Lufthansa, Carsten Spohr.

Advertisements
Total
35
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
35
Share