Ministrul Transporturilor este nemulțumit de starea în care se află aeroportul Otopeni

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a efectuat o vizită inopinată la aeroportul Otopeni și se declară nemulțumit de starea în care ser află cel mai mare aeroport al țării.

Potrivit mesajului postat de acesta pe Facebook, lifturile și scările rulante nu sunt funcționale și există foarte multă mizerie și ziduri distruse, în ciuda faptului că CNAB raportează anual profit de sute de milioane de lei.

Advertisements

Răzvan Cuc: „Am efectuat in aceasta dimineață o vizită inopinată în principala poarta de intrare a României și anume Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni. Am primit numeroase sesizări din partea pasagerilor nemulțumiți de ceea ce văd în acest aeroport.
La fata locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scărilor rulante este așa cum mi-au semnalat-o românii. Scările rulante care ar trebui să deservească pasagerii cu dizabilități nu funcționau, lifturile, la fel.

Zilnic, prin acest aeroport trec zeci de mii de pasageri care se lovesc de aceste lucruri.
La plecări nu exista niciun scaun. Pasagerii sunt nevoiți sa stea pe marginea scărilor și pe pervazul geamurilor.
Mizeria și delăsarea pe care le-am găsit aici arată un management defectuos. Arată lipsa unui bun gospodar care să conducă această companie.

Lipsa investițiilor este vizibilă, deși ar putea sa existe investiții pentru că aceasta companie are buget generos.
Mă declar total nemulțumit de acest management al companiei si cu siguranță românii merita un altfel de management.

În urma acestei verificări, Ministerul Transporturilor a declarat pentru Agerpres că Răzvan Cuc a solicitat demisia lui Gabriel Stoe, director general al companiei CNAB care administrează cele două aeroporturi din Capitală.

Gabriel Stoe a fost numit în funcția de director general interimar al CNAB (Compania Națională Aeroporturi București) la 1 februarie 2019 după ce mandatul provizoriu de patru luni al lui Traian Panait în această funcție a expirat.

Gabroel Stroe este de profesie economist şi a ocupat anterior diverse funcții, atât în cadrul CNAB (inclusiv pe cea de director financiar), cât și la TAROM, unde a fost director general interimar și director financiar.

Advertisements
Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share