Urmărește-ne

Lufthansa sărbătorește 60 de ani de când zboară către Rio de Janeiro

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Lufthansa sărbătorește 60 de ani de când zboară către Rio de Janeiro

Știri

Lufthansa sărbătorește 60 de ani de când zboară către Rio de Janeiro

În data de 15 august, la începutul celei de a doua săptămâni a Jocurilor Olimpice, Lufthansa sărbătorește cea de-a 60-a aniversare de zboruri programate către Brazilia. În 1956, un Lockheed Super Star cu 48 de locuri a zburat de la Hamburg către Rio de Janeiro, zborul însumând 26 de ore, cu trei escale. Între timp, intervalul de zbor cu un Boeing 747-8i aproape că a înjumătățit acea valoare, ajungând la aproximativ 11 ore.

Lufthansa, cu ocazia acestei aniversări, promite că va continua angajamentul său față de oraș și locuitorii săi și își va îndeplini responsabilitățile sale ca un grup de aviație activă pe plan internațional. Ca semn al responsabilității corporatiste sociale, angajații Lufthansa Group vor renova centrul non-profit Centro Paulo da Portela din Rio de Janeiro. Centrul din Oswaldo Cruz a fost sponsorizat de Help Alliance, organizație non-profit a Lufthansa, din 2011.

Lucrările de renovare sunt susținute de către Julius Brink și Jonas Reckermann, campionii en-titre la volei pe plajă. În cadrul Centro Paulo da Portela, tinerii vor primi o educație profesională și vor fi pregătiți, printre altele, pentru examenele de admitere la universitate.

De la înființarea sa de către angajații Lufthansa, în 1999, Help Alliance a fost angajată să lucreze în Europa Centrală și America Latină. Astăzi, asociația sprijină în jur de 40 inițiative de ajutor la nivel internațional. Pentru fiecare proiect, angajații Grupului Lufthansa preiau în mod voluntar responsabilitatea în colaborare cu partenerii locali, aceștia având mai mulți ani de experiență în dezvoltarea cooperării. Inițiativele de ajutor sunt finanțate exclusiv prin donații.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus