Știri
Îmi place

Lufthansa și Austrian Airlines vor oferi acces la internet prin WiFi pe zboruri scurt-curier; serviciul este în teste

10 ianuarie 2017
5475 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Lufthansa și Austrian Airlines vor oferi acces la internet prin WiFi pe zboruri scurt-curier; serviciul este în teste

Lufthansa a confirmat că va oferi acces la internet pe zborurile scurt-curier din Europa începând cu luna Aprilie a acestui an.

Soluția este testată în primă fază pe 5 aeronave A320 Lufthansa și alte 5 ale companiei Austrian Airlines. Operatorul german anunță că în primul trimestru, numărul aeronavelor echipate cu acces la internet va crește la aproximativ 20, planurile fiind ca toată flota Lufthansa și Austrian de Airbusuri A320 să beneficieze de acest serviciu până la mijlocul anului 2018.

Upgradeul celor 31 de aeronave ale Austrian Airlines este planificat să fie terminat înainte de finalul acestui an, iar odată cu acest upgrade al cabinelor, serviciul de WiFi va fi adus la bord. Avioanele din flota subsidiarei low-cost Eurowings vor fi echipate de asemenea cu WiFi începând cu finele primului trimestru al anului 2017.

Citește și  Hawaiian Airlines ar putea fi primul operator american de Airbus A380

Pasagerii vor putea accesa internetul de pe device-urile proprii, inclusiv acces la email sau streaming video. Aceștia vor avea la dispoziție trei pachete: Flynet Message care va costa 3EUR, Flynet Surf (browsing) pentru 7EUR sau Flynet Stream la prețul de 12EUR pentru streaming video/audio. Pachetele pot fi plătite cu cardul sau prin PayPal.

Harry Hohmeister, membru al consiliului de administrație al Deutsche Lufthansa, a declarat: „Sunt mândru de faptul că putem oferi în curând acces la internet pentru pasagerii de pe zborurile europene, oferindu-le șansa de a avea o experiență digitală în timpul zborurilor.

„Încă de la lansarea serviciului Lufthansa Flynet, acesta a fost scopul nostru – de a oferi o valoare adăugată la bord clienților noștri prin inovare.”

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *