Urmărește-ne

Lufthansa și Austrian Airlines vor oferi acces la internet prin WiFi pe zboruri scurt-curier; serviciul este în teste

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Lufthansa și Austrian Airlines vor oferi acces la internet prin WiFi pe zboruri scurt-curier; serviciul este în teste
Foto: Hans-Peter Gauster

Știri

Lufthansa și Austrian Airlines vor oferi acces la internet prin WiFi pe zboruri scurt-curier; serviciul este în teste

Lufthansa a confirmat că va oferi acces la internet pe zborurile scurt-curier din Europa începând cu luna Aprilie a acestui an.

Soluția este testată în primă fază pe 5 aeronave A320 Lufthansa și alte 5 ale companiei Austrian Airlines. Operatorul german anunță că în primul trimestru, numărul aeronavelor echipate cu acces la internet va crește la aproximativ 20, planurile fiind ca toată flota Lufthansa și Austrian de Airbusuri A320 să beneficieze de acest serviciu până la mijlocul anului 2018.

Upgradeul celor 31 de aeronave ale Austrian Airlines este planificat să fie terminat înainte de finalul acestui an, iar odată cu acest upgrade al cabinelor, serviciul de WiFi va fi adus la bord. Avioanele din flota subsidiarei low-cost Eurowings vor fi echipate de asemenea cu WiFi începând cu finele primului trimestru al anului 2017.

Pasagerii vor putea accesa internetul de pe device-urile proprii, inclusiv acces la email sau streaming video. Aceștia vor avea la dispoziție trei pachete: Flynet Message care va costa 3EUR, Flynet Surf (browsing) pentru 7EUR sau Flynet Stream la prețul de 12EUR pentru streaming video/audio. Pachetele pot fi plătite cu cardul sau prin PayPal.

Citește și  Airbus va livra ultimul A380 construit în noiembrie 2021

Harry Hohmeister, membru al consiliului de administrație al Deutsche Lufthansa, a declarat: “Sunt mândru de faptul că putem oferi în curând acces la internet pentru pasagerii de pe zborurile europene, oferindu-le șansa de a avea o experiență digitală în timpul zborurilor.

“Încă de la lansarea serviciului Lufthansa Flynet, acesta a fost scopul nostru – de a oferi o valoare adăugată la bord clienților noștri prin inovare.”

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus