Lufthansa și Eurowings anunță șapte rute noi spre SUA și India

Foto: Stauffenberg1968 (Flickr)

Cele două companii aeriene deținute de grupul Lufthansa au anunțat miercuri șase rute noi cu plecare din Germania spre Statele Unite ale Americii și una către India.

Lufthansa va opera în vara anului 2020 zboruri din Munchen spre Bangalore, Detroit și Seattle cu Airbusuri A350-900.

Advertisements

Prima rută, Munchen – Bangalore, va debuta în 31 martie 2020 și va fi operată cu o frecvență de cinci zboruri pe săptămână. Lufthansa mai zboară către această destinație și din Frankfurt.

Din 4 mai 2020 operatorul german va zbura tot de cinci ori pe săptămână și pe ruta Munchen – Detroit. Similar celei anterioare, Lufthansa mai zboară la Detroit și de la hubul său din Frankfurt.

Zborurile care vor lega Munchen de Seattle vor debuta în 1 iunie 2020. Această rută va fi servită cu o frecvență de șase zboruri pe săptămână. Metropola din vestul SUA este de asemenea servită și de la hubul Lufthansa din Frankfurt.

La polul opus, Eurowings lansează de asemenea zboruri spre SUA. Din Munchen va zbura spre Las Vegas și Orlando iar din Frankfurt va zbura spre Phoenix și Anchorage (Alaska).

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

Munchen – Las Vegas va fi operată din 6 aprilie 2020 cu o frecvență de două zboruri pe săptămână. Eurowings mai zboară spre această destinație din Dusseldorf iar din octombrie 2019 va relua zborurile și din Frankfurt.

Zborurile din Munchen spre Orlando vor debuta în 7 aprilie 2020. Ruta va fi operată de trei ori pe săptămână însă către această destinație mai zboară și Lufthansa însă de la Frankfurt.

Din 29 aprilie operatorul low-cost Eurowings va zbura din Frankfurt spre Phoenix, Arizona. Această rută va fi operată de cinci ori pe săptămână.

A șaptea rută, Frankfurt – Anchorage (Alaska), va fi operată din 1 iunie 2020. Zborurile spre această destinație, puțin atipică, vor fi disponibile de trei ori pe săptămână. Odată cu debutul său, Eurowings va fi singura companie din Europa care va oferi zboruri regulate din Europa spre Alaska.

Cele trei rute noi anunțate de Eurowings vor fi operate cu Airbusuri A330 care pot transporta 270 de pasageri în două clase de călătorie, business și economy.

Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share