Urmărește-ne

Surse: București este pe lista scurtă de destinații noi a American Airlines

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Surse: București este pe lista scurtă de destinații noi a American Airlines
Foto: chrism (Flickr)
Foto: chrism (Flickr)

Știri

Surse: București este pe lista scurtă de destinații noi a American Airlines

Potrivit unor informații primite astăzi, American Airlines, membră a alianței oneworld, ar urma să anunțe în perioada următoare zboruri din SUA spre București, cu debut în vara anului 2020.

American Airlines își va extinde și anul viitor prezența în Europa prin lansarea a cel puțin două rute noi de la hubul său din Philadelphia. Printre destinațiile care se află pe lista scurtă a celei mai mari companii americane este și București.

Americanii ar fi avut discuții cu reprezentanții unei companii de handling care oferă servicii la Otopeni însă informații sigure despre lansarea rutei Philadelphia – București nu am reușit să aflu.

În zilele următoare American Airlines va anunța expansiunea operațiunilor iar atunci vom afla cu siguranță dacă va lansa în vara anului viitor zboruri spre București sau nu.

Anul trecut compania și-a extins rețeaua de destinații din Europa cu zboruri din Philadelphia spre Dubrovnik (Croația), Bologna (Italia), Edinburgh (UK) și Berlin (Germania).

Pe lângă cele enumerate, AA a mai lansat și rutele Chicago – Atena, Phoenix – Londra, Dallas – Munchen și Dallas – Dublin. De asemenea, American Airlines mai zboară în regiunea noastră de câțiva ani din Philadelphia la Budapesta și Atena.

Cel mai probabil capitala noastră a intrat în radarul operatorului american datorită faptului că este cea mai mare capitală din regiune care nu este încă legată direct de SUA. Vă reamintesc că Budapesta, Praga, Kiev, Varșovia, Belgrad și Atena au toate zboruri directe spre diferite orașe din America.

Cu toate acestea, spre deosebire de restul destinațiilor din regiune servite de American Airlines, Bucureștiul este net inferior față de Atena, Budapesta sau Dubrovnik în ceea ce privește numărul anual de turiști. Așadar, chiar dacă România este pe lista scurtă, există șanse ca operatorul să nu anunțe acum zboruri spre București.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus