Lufthansa Technik concediază 700 de angajați

Lufthansa Technik, cu sediul în Hamburg, a anunțat că își va reduce unitatea de servicii de întreținere a motoarelor aeronavelor prin tăiere de pe listele cu angajați a nu mai puțin de 700 tehnicieni în următorii cinci până la opt ani. Această măsură se va aplica prin intermediul unor planuri de pensionare anticipată, a raportat Bloomberg.

Purtătorul de cuvânt al Lufthansa Technik a declarat că nu mai este nevoie de o astfel de forță de muncă mare, deoarece noile motoare nu necesită reparații dese. Prin urmare, compania trebuie să se adapteze structurii costurilor și îmbunătățirii flexibilității.

În total, Lufthansa Technik are aproximativ 2000 de muncitori. Cele mai multe dintre reducerile de personal sunt așteptate să vină la sediul principal din Hamburg, în care activează în jur de 1.800 de muncitori.

În 2015, compania a crescut în mod semnificativ cifra de afaceri și profitul. Veniturile din vânzări au crescut cu 17,6%, la aproximativ 5,1 miliarde Euro. Compania a realizat o creștere de 20% a câștigurilor ajustate înainte de calculul dobânzilor și al taxelor de la 380 de milioane Euro la 454 milioane Euro.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Qatar Airways: Oferta săptămânii pentru destinații operate din București

Articolul următor

IATA se alătură Organizației Europene „Civil Aviation Equipment” (EUROCAE)

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share