Urmărește-ne

Lufthansa Technik concediază 700 de angajați

Știri

Lufthansa Technik concediază 700 de angajați

Lufthansa Technik, cu sediul în Hamburg, a anunțat că își va reduce unitatea de servicii de întreținere a motoarelor aeronavelor prin tăiere de pe listele cu angajați a nu mai puțin de 700 tehnicieni în următorii cinci până la opt ani. Această măsură se va aplica prin intermediul unor planuri de pensionare anticipată, a raportat Bloomberg.

Purtătorul de cuvânt al Lufthansa Technik a declarat că nu mai este nevoie de o astfel de forță de muncă mare, deoarece noile motoare nu necesită reparații dese. Prin urmare, compania trebuie să se adapteze structurii costurilor și îmbunătățirii flexibilității.

În total, Lufthansa Technik are aproximativ 2000 de muncitori. Cele mai multe dintre reducerile de personal sunt așteptate să vină la sediul principal din Hamburg, în care activează în jur de 1.800 de muncitori.

Citește și  Angajaţii ROMATSA primesc despăgubiri în urma pierderii brevetelor din motive medicale

În 2015, compania a crescut în mod semnificativ cifra de afaceri și profitul. Veniturile din vânzări au crescut cu 17,6%, la aproximativ 5,1 miliarde Euro. Compania a realizat o creștere de 20% a câștigurilor ajustate înainte de calculul dobânzilor și al taxelor de la 380 de milioane Euro la 454 milioane Euro.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Citește tot articolul

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus