Urmărește-ne

Lufthansa va muta 5 Airbusuri A380 de la baza din Frankfurt către cea din Munchen

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Lufthansa va muta 5 Airbusuri A380 de la baza din Frankfurt către cea din Munchen

Știri

Lufthansa va muta 5 Airbusuri A380 de la baza din Frankfurt către cea din Munchen

Lufthansa a anunțat că va crește capacitatea de transport pe rutele intercontinentale operate din München prin mutarea a 5 din cele 14 Airbusuri A380-800 de la baza din Frankfurt către al doilea cel mai mare hub al său în sezonul de vară al anului viitor.

Operatorul german a declarat că aeronavele vor fi folosite pentru a opera zboruri cu plecare din Munchen către Los Angeles, Hong Kong și Beijing.

Cu modelul A380 putem oferi clienților noștri din Munchen o aeronavă premium la un hub de 5 stele,” a declarat Harry Hohmeister, membru al Comitetului executiv al Deutsche Lufthansa AG. “În ultimii ani, am făcut progrese mari în direcția huburilor noastre. Am armonizat și integrat procese iar asta ne permite să fim mai flexibili în utilizarea aeronavelor noastre în locații diferite. Calitatea, eficiența și creșterea vor rămâne întotdeauna principalele noastre priorități.

Citește și  Fly Lili ar urma să fie o nouă companie aeriană românească

În ceea ce privește operațiunile intercontinentale a sezonului de vară 2017, Lufthansa va opera zboruri din Munchen către Beijng, Boston, Cape Town, Chicago, Delhi, Mumbai, Charlotte, Denver, Hong Kong , Los Angeles, Miami, Montréal, New York JFK, Newark, San Francisco, Seoul, Shanghai, Teheran, Toronto și Washington DC.

Din România, Lufthansa zboară către Munchen din București, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus