Lumiwings a scos din sistemul de rezervări rutele din Italia spre Arad și Craiova

Foto: Mario Alberto Ravasio

Compania elenă Lumiwings care intenționa să zboare în această vară din Italia spre Arad și Craiova a scos din sistemul de rezervări rutele spre România.

Rutele Forli – Arad și Forli – Craiova, două dintre cele trei rute anunțate de Lumiwings la începutul anului 2021, erau planificate să debuteze în a doua jumătate a lunii aprilie 2021.

După două amânări a datei de start, compania aeriană elenă a scos din sistemul de rezervări cele două rute.

A treia rută pe care Lumiwings intenționa să o opereze spre România, Perugia – Arad, urma să debuteze la începutul lunii iunie 2021 însă și aceasta a fost anulată.

Pe lângă cele trei rute spre România, Lumiwings a mai anulat mai multe rute pe care intenționa să le opereze din Italia spre Cehia, Polonia și Ucraina.

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul companiei, pasagerii care au avut bilete rezervate pe rutele anulate pot solicita serviciului de clienți Lumiwings rambursarea contravalorii biletelor.

Motivul invocat de Lumiwings pentru anularea zborurilor sunt restricțiile anti-Covid 19 din Italia și țările unde urma să opereze.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
35
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
35
Share