Lumiwings: trei rute noi din Perugia și Forli spre Arad și Craiova din vară

Actualizare, 28 ianuarie 2021: Lumiwings va opera zboruri din 23 aprilie 2021 din Forli spre Craiova și Arad. Cele două rute vor fi operate în fiecare zi de luni și vineri.

De la 1 iunie compania elenă va mai lansa și ruta Perugia – Arad, aceasta va fi operată în zilele de luni și vineri.

De asemenea, tot de la 1 iunie 2021 pasagerii vor putea achiziționa bilete din Trapani spre Arad cu escală în Forli.
_____________
Compania Lumiwings ar urma să opereze zboruri comerciale regulate de pe mai multe aeroporturi din Italia iar printre destinațiile alese s-ar afla și Arad și Craiova.

Potrivit unei prezentări făcută publică de Airgest, operatorul aeroportului din Trapani, Lumiwings ia în calcul operarea a nu mai puțin de trei rute din Italia spre România însă în declarațiile oficialilor se menționează o singură destinație din țara noastră, Arad.

Despre una dintre cele trei rute, Forli – Arad, am scris în urmă cu câteva săptămâni însă pe lângă aceasta Lumiwings intenționează să zboare și pe rutele Perugia – Arad și Forli – Craiova.

Lumiwings va opera primele zboruri comerciale regulate din 28 martie însă rutele spre România ar urma să fie operate abia de la începutul lunii iunie 2021.

Biletele pentru rutele pe care Lumiwings intenționează să le opereze vor fi puse la vânzare în luna februarie. Tot atunci ar urma să aflăm și frecvența cu care vor fi operate zborurile.

Inițial compania elenă planificase să opereze zboruri comerciale regulate începând cu luna decembrie 2020 însă debutul rutelor a fost amânat, cel mai probabil, din cauza pandemiei.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
4
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
4
Share