Luxair va relua zborurile din Luxemburg spre București în martie 2021

Foto: P.J.V Martins Photography

Luxair a suspendat în 11 ianuarie 2021 zborurile de pe ruta Luxemburg – București din cauza restricțiilor și a cereri scăzute însă va zbura din nou spre capitala noastră din martie 2021.

Compania luxemburgheză a operat primul zbor dintre cele două capitale în 14 decembrie 2020, cu două săptămâni mai târziu decât planificase, însă a suspendat temporar ruta din cauza restricțiilor de călătorie care au dus la o cerere scăzută.

Cu toate acestea, Luxair a revenit asupra planurilor pe care le-a avut cu această rută și zborurile spre București vor continua în sezonul de vară dar și în sezonul iarnă 2021/2022.

Inițial compania planificase să opereze această rută doar în perioada decembrie 2020 – martie 2021.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări, Luxair va zbura tot de două ori pe săptămână din Luxemburg spre București iar acum sunt încărcate în sistem zboruri până la finalul lunii martie 2022.

Orarul zborurilor, disponibil mai jos, a rămas nemodificat. Acestea au o durată de două ore și 20 de minute și sunt operate cu Boeinguri 737.

LG8903: Luxemburg (LUX) 16:55 – 20:15 București (OTP) / luni, joi;
LG8904: București (OTP) 21:00 – 22:30 Luxemburg (LUX) / luni, joi.

Ruta București – Luxemburg nu este operată de nicio altă companie aeriană.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share