Urmărește-ne

Membri din personalul aviatic dezvăluie câteva secrete din această industrie

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Membri din personalul aviatic dezvăluie câteva secrete din această industrie

Știri

Membri din personalul aviatic dezvăluie câteva secrete din această industrie

Fie că preferați călătoriile cu avionul sau nu, există multe lucruri pe care nu le știați atunci când vine vorba de modul cum se desfășoară o călătorie. Din fericire, există oameni care fac parte din personalul companiilor aviatice, chiar și piloți, care au răspuns unor serii de întrebări lansate de călători și au dezvăluit mari secrete din interiorul acestei industrii.

Spre exemplu, spun jurnaliștii de la The Telegraph, persoanele care doresc să achiziționeze un bilet de avion cât mai ieftin ar trebui să se orienteze către ziua de marți a fiecărei săptămâni, de preferat în perioada după-amiezii.

Cei care au impresia că liniile aeriene manipulează orele de zbor pentru a face să pară ca au ajuns mai repede la destinație nu se înșeală. Chiar un pilot de avion mărturisește acest lucru: „Companiile aeriene ajustează orele de sosire astfel încât să poată avea o mai bună înregistrare a sosirilor aeronavelor la timp. Așadar, se poate spune că un zbor durează două ore, când este nevoie de fapt o oră și 45 de minute”.

Când sunteți gata îmbarcare, trebuie să știți că persoanele cu handicap și copiii au prioritate pentru a accelera acest proces. Ei bine, există călători care se prefac că au handicap locomotor folosindu-se de un scaun cu rotile la îmbarcare. La debarcare așteaptă ca ceilalți călători să părăsească aeronava și nu mai solicită scaun cu rotile, de unde se deduce că aceștia doar au simulat un handicap.

Hublourile geamurilor aeronavei trebuie să fie deschise atât la decolare cât și la aterizare pentru a permite o vizibilitate cât mai bună membrilor echipajului dar și pasagerilor, în cazul unei evacuări de urgență.

În timpul zborului se recomandă evitarea cafelei, presupunându-se că recipientul în care se păstrează lichidul la bordul aeronavei nu se curăță niciodată. De asemenea, căștile oferite gratuit la bordul avionului nu sunt noi, acestea fiind doar curățate și reambalate înainte de fiecare călătorie.

Venind vorba despre alimentele de la bordul avionului, ar trebui știut faptul că piloții au meniuri diferite și le este interzis să guste din alimentele celuilat. Măsura este menită să prevină cazurile de intoxicații alimentare, astfel încât la manșa avionului să se afle în permanență unul dintre aceștia.

sursa: bgr.com

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Abonează-te la newsletterul nostru, acum îți putem trimite direct pe WhatsApp cele mai importante știri.

Click pentru abonare »

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Promitem că nu o să facem spam iar numărul tău de telefon nu va fi adăugat în nicio bază de date, vizibil altor abonați sau distribuit cu alte entități și parteneri.
Pentru dezabonare vă rugăm să ne trimiteți pe WhatsApp mesajul Clear to land!

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Acum te rugăm să adaugi numărul +40799889910 în lista ta de contacte cu numele BoardingPass.ro.

Pentru a finaliza abonarea este necesar să trimiți către noi, BoardingPass.ro, pe WhatsApp mesajul Clear for take-off!

Click pentru a trimite mesajul

Îți place BoardingPass?

Suține siteul cumpărând de pe FashionDays folosind acest link.
De asemenea, mai recomand și eMag.ro.
Ai avut un zbor anulat sau întârziat? SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO! AirHelp get compensation

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus