Urmărește-ne

Mitsubishi achiziționează programul CRJ de la Bombardier

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Mitsubishi achiziționează programul CRJ de la Bombardier

Știri

Mitsubishi achiziționează programul CRJ de la Bombardier

Japonezii de la Mitsubishi Heavy Industries au anunțat astăzi achiziționarea programului Canadair Regional Jet (CRJ) de la producătorul canadian Bombardier.

Valoarea tranzacției se ridică la 500 de milioane de dolari. În plus, Mitsubishi Heavy Industries va acoperi și plata datoriilor care se ridică la o valoare de aproximativ 200 milioane de dolari.

În acordului semnat, MHI va achiziționa diviziile de întreținere, suport, marketing și activitățile de vânzare pentru programul CRJ dar și certificările aeronavelor.

Această achiziție, care va fi finalizată în prima jumătate a anului viitor, este complementară programului Mitsubishi SpaceJet, în special pentru dezvoltarea, producția, vânzarea și întreținerea acestuia.

Din programul Canadair Regional Jet fac parte următoarele modele: CRJ100, CRJ200, CRJ440, CRJ550, CRJ700, CRJ705, CRJ900 și CRJ1000.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus