Urmărește-ne

Mitsubishi întârzie livrarea primului model MRJ90

Știri

Mitsubishi întârzie livrarea primului model MRJ90

Mitsubishi Aircraft Corporation (Nagoya Chubu) a declarat că întârzie cu douăsprezece luni livrarea primului său model MRJ90 pentru a permite efectuarea mai multor îmbunătăţiri care privesc aspectul aeronavei în urma zborului inaugural petrecut luna trecută. 

Ca atare, operatorul de zboruri ANA – All Nippon Airways (NH, Tokyo Haneda) se va putea bucura de avantajele modelului MRJ90 începând cu jumătatea anului 2018, şi nu mai devreme de mijlocul lui 2017, aşa cum se anticipa.

„Primul zbor și testele de zbor ulterioare au confirmat caracteristicile de bază ca fiind satisfăcătoare. Cu toate acestea, noi am observat și câteva probleme în încercarea noastră de a grăbi procesul de finalizare în implementarea proiectului”, a declarat producătorul.

Nobuo Kishi, vicepreședinte al Mitsubishi Aircraft, a declarat săptămâna trecută publicației Nikkei Asian Review într-o conferință cu presa faptul că întârzierile au apărut pentru a se perfecționa consolidarea suprastructurii aripilor la standardele de certificare japoneze, reproiectarea roților aeronavei și a trenului de aterizare pentru sporirea siguranței. De asemenea, s-au efectuat teste și îmbunătățiri la sistemul de control al zborului aeronavei și al software-ului acesteia.

Citește și  Aeronavă aparținând Delta Airlines a efectuat o aterizare din greșeală pe baza militară Ellsworth

În familia MRJ avem incluse modelele MRJ90, prevăzute cu 90 de locuri, respectiv MRJ70, aeronavă prezăvută cu 70 de locuri. Modelul MRJ90 a atras până în acest moment nu mai puțin de 223 de comenzi și are posibilitatea ca această cifră să crească cu încă 184 de modele. Companii de zbor precum All Nippon Airways, JAL – Japan Airlines (JL, Tokio Haneda), Eastern Air Lines (EAL, Miami Int`l), Air Mandalay (6T, Yangon), Trans States Holdings și SkyWest Airlines (USA) (OO, Salt Lake City) și-au anunțat intenția de mărire a flotelor cu modelul MRJ90.

sursa: ch-aviation.com

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus