Urmărește-ne

Modificări în echipa executivă a TAROM, un nou CEO și CFO a fost numit în funcție

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Modificări în echipa executivă a TAROM, un nou CEO și CFO a fost numit în funcție

Știri

Modificări în echipa executivă a TAROM, un nou CEO și CFO a fost numit în funcție

Consiliul de Administrație al Tarom s-a reunit în ședință joi, 4 august, având pe ordinea de zi mai multe puncte privitoare la activitatea Companiei.

Unul dintre obiectivele principale ale administratorilor este reprezentat de creșterea eficienței pe toate planurile în cadrul Tarom. O atenție deosebită este acordată evoluției financiare a companiei, fapt reflectat de rezultatele financiare pentru primele șase luni din 2016, care se încadrează în bugetul aprobat pentru acest an. Prin urmare, Consiliul de Administrație a decis ca Gabriel Stoe să își reia rolul de Director Financiar în cadrul Tarom, pentru a continua ameliorarea rezultatelor financiare și atingerea obiectivelor stabilite pentru 2016. Așa cum este cunoscut, Gabriel Stoe a fost numit Director Financiar al Tarom în 2015, în urma unei selecții efectuate conform OUG 109 / 2011, iar din martie 2016, a preluat interimar și atribuțiile funcției de Director General.

Consiliul de Administrație apreciază activitatea și îi mulțumește lui Gabriel Stoe pentru eforturile de a redresa Compania și de a consolida echipa executivă.

Selecția unui Director General al Tarom, în conformitate cu prevederile Legii 111 / 2016, este un proces estimat să mai dureze 4-6 luni. Între timp, Consiliul de Administrație dorește să lucreze în continuare în strânsă legătură cu echipa executivă și a decis ca Dan Plaveti să preia temporar atribuțiile de Director General, începând din 5 august 2016 și până la încheierea procesului de selecție. Dan Plaveti este membru în Consiliul de Administrație al Tarom. Are experiență managerială în companii private si de stat și cunoștințe solide în domeniul aviației, fiind absolvent al Facultatii de Aeronave.

Consiliul de Administrație are convingerea că proiectele și planurile menite să asigure buna funcționare a Companiei vor fi continuate de actuala echipă executivă.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus