Noul livery Blue Air „scăpat” într-o imagine promoțională?

Încă de la apariția primei fotografii în care subiectul era primul Boeing 737 MAX al companiei Blue Air s-a putut observa că operatorul își va modifica livery-ul.

Astăzi, la mai bine de o lună de la apariția primei fotografii cu MAX-ul Blue Air, compania aeriană a publicat o imagine a unei promoții în care avionul Blue Air este ilustrat cu un livery ușor modificat față de versiunea actuală care este vopsită pe toate avioanele din flota sa și nu un redesign complet.

Advertisements

După cum se poate observa, dacă imaginea ilustrează noul livery, coada avioanelor va fi de acum vopsită în albastru iar cele două bumeranguri care reprezintă logoul companiei aeriene vor fi albe în timp ce restul schemei de pe fuzelaj rămâne neschimbată.

La începutul lunii august utilizatorul de Twitter @Lustublog a creat pentru BoardingPass două ilustrații bazate pe informațiile pe care le-am obținut la acea vreme. Una dintre ele, afișată mai sus, seamănă izbitor cu ilustrația din imaginea promoțională publicată astăzi de Blue Air.

Dacă aceasta este noua versiune a livery-ului Blue Air, cum vi se pare?

Advertisements
Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share