O comisie a Primăriei Braşov decide finanţarea Aeroportului Braşov

Aleşii locali ai municipiului vor trebui să ia o decizie în cunoştinţă de cauză în ceea ce priveşte participarea la proiectul Aeroportului de la Ghimbav alături de Consiliul Judeţean Braşov. Primarul George Scripcaru a decis constituirea unei comisii de specialitate, care să discute cu reprezentanţii forului judeţean cu privire la perspectivele acestei investiţii.

„Această comisie va fi formată din trei reprezentanţi ai Comisiei Economice şi alţi doi reprezentanţi ai Comisiei Juridice din Consiliul Local şi va beneficia şi de sprijinul aparatului de specialitate al Primăriei. În primul rând, această comisie trebuie să stabilească ce s-a făcut până acum, cât s-a cheltuit, ce urmează să se facă în etapele următoare, care este necesarul financiar şi care sunt perspectivele de dezvoltare, astfel încât Consiliul Local să ia o decizie în cunoştinţă de cauză în ceea ce priveşte solicitarea de parteneriat la acest proiect, pe care ne-a transmis-o Consiliul Judeţean Braşov”, a explicat primarul George Scripcaru.

Advertisements

De asemenea, edilul Brşovului a precizat că municipalitatea se va putea implica în acest proiect prin contractarea unui împrumut, ţinând cont că majoritatea datoriilor municipiului Braşov au fost achitate, iar gradul de îndatorare este numai de 5%, în condiţiile în care se poate atinge un maxim de 30%.

Comisia ar urma să se constituie luna viitoare, în şedinţa de Consiliu Local din data de 2 februarie, primarul Braşovului urmând să propună un proiect de hotărâre în acest sens.
Totodată, George Scripcaru a subliniat faptul că noua comisie, alături de reprezentanţii CJ Braşov, va avea misiunea de a discuta cu toţi parlamentarii braşoveni pentru a soluţiona problemele referitoare la terenul aeroportului.

sursa: bursa.ro

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share