Urmărește-ne

O nouă companie aeriană va debuta în ianuarie 2021 la București

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. O nouă companie aeriană va debuta în ianuarie 2021 la București
Foto: Nathan Walkowiak

Știri

O nouă companie aeriană va debuta în ianuarie 2021 la București

În ianuarie 2021 la București va fi lansată o nouă companie aeriană, potrivit anunțurilor de angajare disponibile online.

Pontul despre această nouă companie aeriană l-am primit la finalul lunii septembrie însă în afară de datele vagi din anunțurile de angajare publicate online de o agenție de recrutare nu am reușit să aflăm prea multe noutăți.

Totuși, din ce am aflat până acum, aceasta își va începe operațiunile în ianuarie 2021 iar flota sa va fi alcătuită din avioane de tip Avro RJ100.

Agenția de recrutare a publicat în septembrie anunțuri de angajare pentru comandanți și co-piloți pe avioane Avro RJ100 dar și însoțitori de bord.

Potrivit anunțurilor, noua companie va fi specializată pe operarea de zboruri charter.

Citește și  Lufthansa comandă alte cinci Airbusuri A350 și cinci Boeinguri 787 Dreamliner

Ținând cont de tipul de avion menționat în anunțuri, dacă e să speculăm, noua companie aeriană va prelua avioane care au zburat până de curând pentru compania suedeză BRA.

Mai multe detalii despre proprietarul acesteia vom afla îndată ce identificăm numele firmei sau Autoritatea Aeronautică va emite certificatul de operator aerian.

De asemenea, există posibilitatea ca noua companie aeriană să obțină certificatul de operator aerian în altă țară și să opereze de la București.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus