Oferta companiei TAROM pentru ruta București – Geneva

Operatorul TAROM pune la dispoziția călătorilor bilete pe ruta Bucureşti (OTP) – Geneva (GVA), dus – întors, cu prețuri începând de la 128 Euro, cu toate taxele incluse. Achiziţionarea biletelor se efectuează pe site-ul companiei (www.tarom.ro), locurile fiind limitate pentru tariful de mai sus.

Compania TAROM va opera pe ruta București (OTP) – Geneva (GVA) trei frecvențe săptămânale.

Advertisements

Pasagerii vor beneficia de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kilograme (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business), plus 10 kilograme bagaj de mână. De asemenea, check-in-ul este gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.

Al doilea oraş din Elveţia, ca număr de locuitori, după Zurich, Geneva este cunoscut ca “centrul întâlnirilor internaţionale” dar şi oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii, aflându-se la egalitate, pe primul loc, cu Zurich.Oraşul Geneva este plasat în extremitatea vestică a ţării, fiind capitala cantonului ce poartă acelaşi nume şi este unul dintre cele mai importante centre de producţie de ceasornicărie din întreaga lume.

Dintre cele mai importante obiective turistice, amintim Jet d’Eau Fountain, o fantă ce pompează apa la 140 de metri înălţime, Catedrala St. Pierre, aflată în cel mai înalt punct al oraşului vechi şi insula Rousseau, un foarte popular punct turistic oferit de către oraşul Geneva.

Rousseau este o insulă cât se poate de romantică ce poartă denumirea după celebrul filosof Jean-Jacques Rousseau, fiind considerată un adevarat bastion al liniştii şi relaxarii, aici aflându-se şi o rezervaţie de păsări.

sursa: tarom.ro

 

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share