Oferte
Îmi place

Ofertă specială TAROM – achiziționează bilete de călătorie și intră în concurs

29 iulie 2016
9727 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 3 minute
Ofertă specială TAROM – achiziționează bilete de călătorie și intră în concurs

Transportatorul TAROM vă invită să descoperiți destinația preferată la tarife avantajoase rezervând biletele pe www.tarom.ro și, mai mult, vă oferă șansa de a participa la un concurs.

Așadar, aveți oportunitatea să rezervați bilete de avion cu destinația Roma sau Viena cu doar 79 Euro sau către Atena, Salonic, Praga și Stockholm cu 99 Euro. Aceste tarife includ toate taxele și sunt valabile pentru călătoriile efectuate din București.

Perioada de vânzare este 28-31 iulie 2016. Locuri limitate la aceste tarife.

Călătoriile pot fi începute și din alte puncte din Romania, de unde TAROM operează zboruri directe către București (Oradea, Satu Mare, Cluj, Timișoara, Suceava, Iași), cu plata unei diferențe de tarif și taxe de aeroport.

Oferta este valabilă pentru călătoriile dus-întors, efectuate în perioada 1 octombrie 2016 – 31 octombrie 2016 (data ultimului retur), pe curse operate de TAROM şi este supusă unor termene si condiţii (durata minima de şedere la destinaţie este de 2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar durata maximă de ședere este de 15 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 euro, restituirea nu este permisă).

Citește și  Cathay Pacific a recepționat primul Airbus A350 XWB

Cumpărând bilete de avion la oferta specială, de pe website-ul TAROM www.tarom.ro sau varianta mobilă m.tarom.ro și alegând plata cu cardul, pasagerii pot intra în cursa pentru câștigarea unor premii constând în trei vouchere-cadou în valoare de 100 EUR fiecare. Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 31 martie 2017 pentru plata parțială/ integrală a unui bilet de avion TAROM, pe curse operate de compania TAROM. Voucherele-cadou se acordă în urma tragerii la sorți ce va avea loc în data de 4 august 2016, prin intermediul paginii www.random.org. Urmăriți pagina de Facebook a Companiei pentru rezultatele concursului și pentru alte oferte.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *