Foto Olimpia Parking: cea mai mare și modernă parcare de la aeroportul Otopeni

Proiectul Olimpia Parking a luat naștere din dorința de a oferi clienților un serviciu premium, comparabil cu serviciile întâlnite în cele mai moderne aeroporturi internaționale.

În luna septembrie a acestui an, am inaugurat parcarea Olimpia Parking, este prima și singura parcare privată supraetajata de la Aeroport Otopeni (lângă Hilton Airport Hotel).

Am construit parcarea la cele mai înalte standarde internaționale în domeniul construcțiilor și al dotărilor tehnologice, și sperăm să surprindem în mod plăcut utilizatorii prin multiple facilități și dotări, în premieră în România.

Olimpia Parking beneficiază de soluții constructive unice, având o structură metalică cu deschideri mari, fabricată de Astron Buildings parte a grupului Lindab, cu finisaje moderne precum placarea fațadelor cu plăci Equitone, rezistente la foc și în același timp foarte elegante.

Clienților le oferim facilități care dau confort și ușurință experienței în parcare, cum ar fi sistemul de rezervări online, interconectat cu sistemul de management de parcare, sistemul de ghidare în parcare și cu cel de securitate, toate aceste sisteme permit utilizatorilor accesul și plata facile, și în deplină siguranță.

Olimpia Parking pune la dispoziția clienților aproximativ 1500 de locuri de parcare, dintre care, peste 1000 în interiorul clădirii, dispuse pe 4 niveluri, și restul, locuri de parcare la sol, în exterior.

Accesul în parcare se face prin 5 intrări cu bariere electrice. Pentru a oferi clienților o experiența ușoară, aceștia au posibilitatea de rezervare a locului de parcare prin booking online cu până la 6 luni în avans.

Sistemul de booking permite clienților să-și înregistreze numărul de înmatriculare al mașinii, astfel intrarea și ieșirea este posibilă fără tichet, datorită sistemului de citire al numerelor de înmatriculare, integrat în sistemul de management al parcării.

Olimpia Parking integrează perfect cele mai complexe sisteme în domeniul parcărilor de aeroport și dorește să mențină această linie tehnologică, astfel, în parcare veți găsi 36 de stații de încărcare normală (22 kW), atât la exterior cat și la interior, dar și o stație de încărcare rapidă (95 kW).

Disponibilitatea locurilor de parcare este clar semnalizată, atât la intrarea în parcare cat și în interiorul acesteia. În cazul în care ai parcat la un etaj superior, în clădire există 2 lifturi panoramice de mari dimensiuni cu care va puteți transporta bagajele, dar și Serviciul Shuttle Non-Stop, asigurat cu un microbus electric marca Mercedes din dotarea parcării, care va va transporta la poarta de plecări din aeroport.

Sistemul de ghidare ParkEyes, sistem unic în România, monitorizează non-stop fiecare loc de parcare din întregul complex, oferind clienților serviciul de Find My Car. Acesta identifică poziția mașini în parcare prin simpla introducere a numărului de înmatriculare în sistem.

Am încercat să oferim flexibilitate clienților și prin sistemele de plată, acestea pot fi efectuate online cu cardul sau la locație prin automatele de plată, care accepta atât plata cu cardul cât și cash.

Experiența se termină la plecare, când veți ajunge în dreptul barierelor, dotate cu același sistem de detectare automat al numărul de înmatriculare și vă vor permite să părăsiți parcarea.

Olimpia Parking oferă siguranță 100% clienților, astfel puteți pleca liniștiti în călătorie fără grija autoturismului lăsat în urmă.

Va așteptăm!

(articol sponsorizat)⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.

Total
19
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
19
Share