Rute aeriene
Îmi place

Operatorul low-cost Norwegian va opera zboruri lung-curier din Roma către trei destinații din SUA

2 iunie 2017
6268 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Operatorul low-cost Norwegian va opera zboruri lung-curier din Roma către trei destinații din SUA

Operatorul low-cost Norwegian și-a anunțat planurile de a opera zboruri lung-curier din Roma către trei destinații din America.

Norwegian va opera patru zboruri săptămânale între Roma și Newark (în apropierea New Yorkului) din 9 Noiembrie, urmând ca de la începutul lunii Februarie a anului viitor numărul zborurilor să crească la 6/saptămână. Prețul unui bilet dus va începe de la 189$ în Economy sau 690$ în Premium Economy.

Zborurile pe ruta Roma – Los Angeles vor fi operate din 11 Noiembrie cu o frecvență de două ori pe săptămână, urmând ca din Februarie să se mai adauge încă un zbor. Preturile biletelor către Los Angeles vor începe de la 229$/segment în Economy și 719$/sens în Premium Economy.

A treia destinație unde Norwegian va zbura din Roma este Oakland, SUA, în apropierea metropolei San Francisco. Zborurile către această destinație vor începe din 6 Februarie 2018 și vor fi operate de două ori pe săptămână, iar prețurile biletelor vor fi la fel precum cele vândute pe ruta Roma – Los Angeles.

Citește și  Airbus reduce din 2018 producția modelului A380 la numai o aeronavă pe lună

Toate aceste zboruri vor fi operate cu avioane Boeing 787 Dreamliner, iar pasagerii care vor călători în Economy vor fi nevoiți să plătească suplimentar pentru bagaj de cală, masă și acces la sistemul de divertisment. Accesul la WiFi se face contra cost indiferent de tipul biletului achiziționat.

Biletele pentru aceste zboruri sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul Norwegian.com

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *