Urmărește-ne

Pasager diagnosticat cu coronavirus a zburat din Bologna spre Craiova

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Pasager diagnosticat cu coronavirus a zburat din Bologna spre Craiova
Foto: Paul Buchroeder

Știri

Pasager diagnosticat cu coronavirus a zburat din Bologna spre Craiova

Wizz Air confirmă faptul că a fost notificată de către autoritățile sanitare că pe zborul W63762 Bologna – Craiova din 18 februarie și pe zborul W63761 de la Craiova la Bologna din 22 februarie a existat un pasager ulterior diagnosticat cu Coronavirus.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Compania aeriană urmează procedurile interne, este în contact cu autoritățile relevante și monitorizează îndeaproape evoluția în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Echipele de mentenanță ale companiei și personalul de la sol au în vigoare ghiduri și proceduri clare, prescrise de autoritățile medicale, spre a fi aplicate pentru alte posibile cazuri similare. Securitatea pasagerilor și a echipajului nostru rămâne prioritatea Wizz Air.

În urma declarației anterioare, Wizz Air confirmă că este în legătură cu autoritățile relevante cu privire la măsurile viitoare necesare pentru a menține echipajul și pasagerii care au călătorit împreună cu pasagerul infectat de Coronavirus în siguranță.

Aeronava care a operat zborul afectat a fost scoasă din funcționare cu efect imediat și va fi dezinfectată în conformitate cu reglementările specifice înainte de a reveni la operațiuni.

O altă aeronavă din flota Wizz Air a fost alocată pentru a opera zborul W63762 Bologna – Craiova, care este reprogramat pe 26 februarie.

Deși situația de mai sus este în afara controlului Wizz Air, compania aeriană își cere scuze pentru acest inconvenient.

Securitatea și sănătatea pasagerilor și a echipajului nostru rămân prioritatea noastră, iar WIZZ va lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că acestea rămân protejate

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus