Urmărește-ne

Pasager diagnosticat cu coronavirus a zburat din Bologna spre Craiova

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Pasager diagnosticat cu coronavirus a zburat din Bologna spre Craiova
Foto: Paul Buchroeder

Știri

Pasager diagnosticat cu coronavirus a zburat din Bologna spre Craiova

Wizz Air confirmă faptul că a fost notificată de către autoritățile sanitare că pe zborul W63762 Bologna – Craiova din 18 februarie și pe zborul W63761 de la Craiova la Bologna din 22 februarie a existat un pasager ulterior diagnosticat cu Coronavirus.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Compania aeriană urmează procedurile interne, este în contact cu autoritățile relevante și monitorizează îndeaproape evoluția în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Echipele de mentenanță ale companiei și personalul de la sol au în vigoare ghiduri și proceduri clare, prescrise de autoritățile medicale, spre a fi aplicate pentru alte posibile cazuri similare. Securitatea pasagerilor și a echipajului nostru rămâne prioritatea Wizz Air.

În urma declarației anterioare, Wizz Air confirmă că este în legătură cu autoritățile relevante cu privire la măsurile viitoare necesare pentru a menține echipajul și pasagerii care au călătorit împreună cu pasagerul infectat de Coronavirus în siguranță.

Citește și  Wizz Air va opera zboruri de repatriere în SUA și Canada

Aeronava care a operat zborul afectat a fost scoasă din funcționare cu efect imediat și va fi dezinfectată în conformitate cu reglementările specifice înainte de a reveni la operațiuni.

O altă aeronavă din flota Wizz Air a fost alocată pentru a opera zborul W63762 Bologna – Craiova, care este reprogramat pe 26 februarie.

Deși situația de mai sus este în afara controlului Wizz Air, compania aeriană își cere scuze pentru acest inconvenient.

Securitatea și sănătatea pasagerilor și a echipajului nostru rămân prioritatea noastră, iar WIZZ va lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că acestea rămân protejate

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Citește tot articolul

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat? SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO! AirHelp get compensation

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus