Știri
Îmi place

Pasagerii care vor folosi telefoanele în timpul zborului vor fi amendați cu până la 30.000 lei

12 august 2016
4653 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Pasagerii care vor folosi telefoanele în timpul zborului vor fi amendați cu până la 30.000 lei

Autoritățile din China vor să impună o serie de reguli stricte pentru a spori securitatea și siguranța aviației civile.

Pasagerii care vor folosi telefoanele mobile în avioane ar putea fi amendați cu 50.000 yeni (aproximativ 30.000 lei), conform unui proiect elaborat de către Administrația Aviației Civile din China (CAAC) care ar putea fi anexat legilor aviației civile din China.

Acest proiect ar adăuga un nou capitol ce va reglementa 14 tipuri de comportamente pentru asigurarea siguranței aviației civile și a ordinii publice.

Activitățile vizate de această nouă lege fac referire la folosirea telefoanelor mobile, ocuparea locurilor din aeronave în mod abuziv, blocarea căilor de acces la aeronavă și în aeroporturi, agresarea fizică a personalului, bătăi și alte activități specifice care pot cauza probleme.

Dacă acest proiect de lege va fi adoptat, călătorii care săvârșesc abuzuri ce nu intră sub incidența Legii criminalității dar fac parte din legea pentru siguranța și securitatea aviației civile, vor fi amendați cu până la 50.000 yeni.

Citește și  Airbus A350 XWB a plecat în primul său turneu demonstrativ din China

În cazul în care piloții încalcă în mod intenționat legea, licența lor va fi anulată, iar aceștia vor fi excluși de la activitățile de zbor comerciale pe o perioadă de doi ani.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *