Urmărește-ne

Austrian Airlines ar putea deschide o nouă rută spre Los Angeles

Știri

Austrian Airlines ar putea deschide o nouă rută spre Los Angeles

Coasta de Vest SUA ar putea fi pe lista de noi destinații începând de anul viitor în cazul în care compania Austrian Airlines decide să opereze zboruri directe de pe aeroportul din Viena.

Conform unui raport al site-ului german de aviație aerotelegraph.com, CEO-ul transportatorului Austrian Airlines, Kay Kratky, consideră această rută ca fiind profitabilă pentru că „deși există o aglomerare a traficului aerian în zona Atlanticului de Nord, în prezent nu există zboruri directe fără oprire care să lege Viena cu Coasta de Vest a SUA”. 

În cazul în care ruta către Los Angeles va deveni operabilă, Austrian Airlines, membru al grupului Lufthansa, ar reduce probabil unul sau mai multe dintre serviciile sale către destinațiile actuale din SUA.

În prezent, Austrian Airlines operează zboruri directe de la Viena către Chicago, Miami, New York JFK și Washington.

Citește și  Primele zboruri lung-curier ale companiei low-cost LEVEL au decolat de la Barcelona

„Scopul nostru este clar și nu vom continua operarea traseelor ce produc pierderi financiare. În plus, trebuie să îmbunătățim echilibrul dintre călătoriile din domeniul mediului de afaceri și cele de agrement”, a mai adăugat Kay Kratky.

În cazul în care Austrian Airlines va avea monopol pe ruta de la Viena către Coasta de Vest a SUA, compania ar putea atrage un număr mai mare de oameni de afaceri pentru a utiliza noua rută.

În prezent, există puține legături aeriene fără escală între puncte situate în Europa de Est și Coasta de Vest a Statelor Unite și acest aspect ar oferi companiei Austrian Airlines un avantaj pe această piață.

Transportatorul ar putea să opereze ruta de șase ori pe săptămână, folosind, probabil, unul dintre modelele Boeing 777-200 din flota sa.

Cel mai apropiat aeroport (de Viena) ce oferă zboruri directe către Los Angeles ar fi Munchen, de unde Lufthansa operează o cursă zilnică.

Citește și  Alitalia: Primul zbor direct pe ruta Roma Fiumicino (FCO) - Mexico City (MEX)

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus