Austrian Airlines ar putea deschide o nouă rută spre Los Angeles

Coasta de Vest SUA ar putea fi pe lista de noi destinații începând de anul viitor în cazul în care compania Austrian Airlines decide să opereze zboruri directe de pe aeroportul din Viena.

Conform unui raport al site-ului german de aviație aerotelegraph.com, CEO-ul transportatorului Austrian Airlines, Kay Kratky, consideră această rută ca fiind profitabilă pentru că „deși există o aglomerare a traficului aerian în zona Atlanticului de Nord, în prezent nu există zboruri directe fără oprire care să lege Viena cu Coasta de Vest a SUA”. 

Advertisements

În cazul în care ruta către Los Angeles va deveni operabilă, Austrian Airlines, membru al grupului Lufthansa, ar reduce probabil unul sau mai multe dintre serviciile sale către destinațiile actuale din SUA.

În prezent, Austrian Airlines operează zboruri directe de la Viena către Chicago, Miami, New York JFK și Washington.

„Scopul nostru este clar și nu vom continua operarea traseelor ce produc pierderi financiare. În plus, trebuie să îmbunătățim echilibrul dintre călătoriile din domeniul mediului de afaceri și cele de agrement”, a mai adăugat Kay Kratky.

În cazul în care Austrian Airlines va avea monopol pe ruta de la Viena către Coasta de Vest a SUA, compania ar putea atrage un număr mai mare de oameni de afaceri pentru a utiliza noua rută.

În prezent, există puține legături aeriene fără escală între puncte situate în Europa de Est și Coasta de Vest a Statelor Unite și acest aspect ar oferi companiei Austrian Airlines un avantaj pe această piață.

Transportatorul ar putea să opereze ruta de șase ori pe săptămână, folosind, probabil, unul dintre modelele Boeing 777-200 din flota sa.

Cel mai apropiat aeroport (de Viena) ce oferă zboruri directe către Los Angeles ar fi Munchen, de unde Lufthansa operează o cursă zilnică.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share