Urmărește-ne

Pegasus Airlines a primit prima aeronavă Airbus A320neo propulsată de motoare CFM

Știri

Pegasus Airlines a primit prima aeronavă Airbus A320neo propulsată de motoare CFM

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Turcia, Pegasus Airlines, a recepționat pe 19 iulie 2016 prima aeronavă Airbus A320neo echipată cu motoare CHM International LEAP-1A. Pegasus a înregistrat cea mai mare comandă provenind de la un transportator turc, pentru 100 de aeronave A320neo în 2012, devenind astfel clienți Airbus.

Familia A320neo este cea mai bine vândută și cea mai eficientă gamă de aeronave cu un singur culoar din lume. Aeronavele A320neo echipate cu motoare CFM International LEAP-1A le oferă operatorilor o eficientizare cu două cifre a consumului de combustibil și a emisiilor de CO2 , 15% reducere la intrarea în serviciu și până la 20% până în 2020.

„Această livrare marchează începutul de reînnoire a flotei Pegasus, cu cele mai economice aeronave. Acestea încorporează cele mai noi tehnologii privind aerodinamica, motoarele și un spațiu la bord confortabil. Avem o strategie de expansiune ambițioasă, iar A320neo va fi coloana vertebrală a acesteia”, a declarat Mehmet Nane, CEO al Pegasus Airlines.

Citește și  Duminică, 16 Octombrie 2016, transmitem LIVE de la Sofia aterizarea uriașului Airbus A380

„Suntem încântați de faptul că am livrat primul model A320neo propulsat de motoare CFM către compania Pegasus Airlines. Suntem foarte mândri de faptul că Pegasus Airlines a selectat modelul A320neo  pentru a-și îndeplini planurile sale de lărgire a flotei. Suntem siguri că acest model de aeronavă va îndeplini așteptările companiei”, a declarat Fabrice Brégier, CEO al Airbus.

„Astăzi, Pegasus, Airbus și CFM fac istorie. Introducerea unei noi familii de motoare în serviciul comercial se întâmplă aproape o dată în viață. Este o realizare mare, așa că suntem foarte mândri să avem ca parteneri pe termen lung companiile Pegasus și Airbus”, a declarat CEO-ul CFM International, Jean-Paul Ebanga.

Gama A320neo încorporează cele mai noi tehnologii, inclusiv noile generații de motoare și modelul Sharklet ca vârf al aripii. Cu peste 4.500 de comenzi primite de la 83 de clienți din momentul lansării sale în 2010, gama A320neo a acaparat nu mai puțin de 60% din piața aeronautică. Airbus A320neo Family oferă confort de neegalat în toate clasele și scaune generoase de 18 inch ca standard în clasa Economy.

Citește și  Hainan Airlines va zbura din 15 Septembrie la Belgrad

A320neo PEGASUS_ (3)_ A320neo PEGASUS_ (2)_ A320neo PEGASUS_ (1)_ 20161767_Infographics

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus