PLF-urile (codurile QR) se obțin gratuit – atenție la fraudele de pe internet!

⚠️ Dragi pasageri!

Pentru obținerea PLF-urilor (Passenger Locator Form) – codurile QR – solicitate de mai multe guverne europene pentru accesul pe teritoriul țărilor lor NU trebuie să plătiți, acestea se obțin GRATUIT!

Cu toate acestea, în ultimele luni au apărut tot mai multe site-uri care promit generarea PLF-urilor contra-cost însă acestea adună date confidențiale și extrem de sensibile de la persoane și le taxează cu sume care încep de la 50 de euro!

💡Sugestie: NU oferiți site-urilor necunoscute și neoficiale date extrem de sensibile precum cele de pe pașaport și datele cardului bancar, accesul la aceste informații poate duce la furt de identitate și clonarea cardurilor bancare!

Linkuri utile:
– pentru Grecia🇬🇷 puteți obține GRATUIT PLF-ul de la adresa https://travel.gov.gr;
– pentru Italia🇮🇹 și Malta🇲🇹 puteți obține GRATUIT PLF-ul de la adresa https://app.euplf.eu;
– pentru Germania🇩🇪 puteți obține GRATUIT PLF-ul de la adresa https://einreiseanmeldung.de;
– pentru Belgia🇧🇪 puteți obține GRATUIT PLF-ul de la adresa https://travel.info-coronavirus.be/public-health-passenger-locator-form;
– pentru Spania🇪🇸 puteți obține GRATUIT PLF-ul (FCS) de la adresa https://www.spth.gob.es;
– pentru Turcia🇹🇷 puteți obține GRATUIT PLF-ul (FCS) de la adresa https://register.health.gov.tr.

Pentru alte țări consultați paginile dedicate de pe site-ul https://MAE.ro⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
6
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
6
Share