Urmărește-ne

Premierul Vietnamului vine la București cu un Boeing 787 Dreamliner Vietnam Airlines

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Premierul Vietnamului vine la București cu un Boeing 787 Dreamliner Vietnam Airlines
Foto: wilco737

Știri

Premierul Vietnamului vine la București cu un Boeing 787 Dreamliner Vietnam Airlines

Așa cum v-am anunțat și pe pagina de Facebook, premierul Vietnamului, Nguyen Xuan Phuc, va sosi duminică dimineața în jurul orei 5 la București în cadrul unei vizite oficiale la bordul unui Boeing 787-9 Dreamliner (VN-A868) al companiei de stat Vietnam Airlines.

Nguyen Xuan Phuc va participa luni, 15 aprilie, la Forumul de Afaceri România – Vietnam organizat de Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Socialiste Vietnam. Oficialii din Vietnam vor părăsi România marți, avionul fiind programat să decoleze la ora 12:10 către Praga.

Alături de premierul Vitnamului, la Forumul care a avea loc vor mai participa și Ștefan Radu Oprea – Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Mihai Daraban – președintele CCIR și Vu Tien Loc – președintelel Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Socialiste Vietnam.

Citește și  KLM aniversează 25 de ani de operare continuă a rutei București - Amsterdam

În cadrul acestui eveniment va fi semnat un Memorandum de înțelegere între cele două camere, în prezența oficialilor guvernamentali români și vietnamezi.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus