Premierul Vietnamului vine la București cu un Boeing 787 Dreamliner Vietnam Airlines

Foto: wilco737

Așa cum v-am anunțat și pe pagina de Facebook, premierul Vietnamului, Nguyen Xuan Phuc, va sosi duminică dimineața în jurul orei 5 la București în cadrul unei vizite oficiale la bordul unui Boeing 787-9 Dreamliner (VN-A868) al companiei de stat Vietnam Airlines.

Advertisements

Nguyen Xuan Phuc va participa luni, 15 aprilie, la Forumul de Afaceri România – Vietnam organizat de Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Socialiste Vietnam. Oficialii din Vietnam vor părăsi România marți, avionul fiind programat să decoleze la ora 12:10 către Praga.

Alături de premierul Vitnamului, la Forumul care a avea loc vor mai participa și Ștefan Radu Oprea – Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Mihai Daraban – președintele CCIR și Vu Tien Loc – președintelel Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Socialiste Vietnam.

În cadrul acestui eveniment va fi semnat un Memorandum de înțelegere între cele două camere, în prezența oficialilor guvernamentali români și vietnamezi.

Advertisements
Total
21
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
21
Share