Just Us Air va zbura pentru TUIFly Germania; al patrulea avion va intra în flotă în toamnă

Operatorul român Just Us Air va opera și în această vară zboruri pentru TUIFly Germania de la Dusseldorf către zeci de destinații din Europa.

Singurul Airbus A321 din flota companiei, înmatriculat YR-NTS, a zburat vineri după-amiază de la Craiova către Dusseldorf și ulterior este programat să opereze primele zboruri către Palma de Mallorca și Gran Canaria. De asemenea, Airbusul A320 (YR-DSI) care s-a alăturat flotei recent va zbura și el în această vară pentru același operator, însă de pe aeroportul din Stuttgart.

Advertisements

Just Us Air a mai operat zboruri pentru TUIFly Germania și în 2018 și, de asemenea, în primele două luni ale acestui an în timp ce Airbusul A319 a zbura pentru Air Moldova.

Cu toate acestea, în prezent focusul companiei este pe serviciile de tip ACMI (Aircraft, Crew, Maintenance, Insurance) însă nu exclud opțiunea de a opera zboruri lung-curier regulate.

Acum operăm doar ACMI dar nu este exclus ca pe viitor să operăm și zboruri regulate, pe distanțe mari. Este o hotărâre ce trebuie analizată foarte bine,” ne-a declarat Silvia Cristea, director comercial la Just Us Air.

Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (16 septembrie)

Celelalte două aeronave, un Airbus A320 (YR-DSI) și un Airbus A319 (YR-URS), se află acum la Craiova. Airbusul A320, așa cum am menționat anterior, va zbura și el pentru TUIFly Germania iar pentru avionul mai mic, A319, Just Us Air este în negocieri cu un alt operator aerian. Pe lângă acestea, al patrulea avion care va intra în flota companiei în această toamnă va fi un Airbus A320.

În urmă cu câteva zile, logoul companiei a fost colantat la Craiova pe fuzelajul celor trei avioane Just Us Air; până acum ele au fost vopsite doar în alb.

Flota actuală a companiei Just Us Air

Tip MSN Înmatriculare Luna și anul fabricației Configurație
Airbus A319 3614 YR-URS August 2008 Y144
Airbus A320 2496 YR-DSI Iulie 2005 Y180
Airbus A321 1153 YR-NTS Ianuarie 2000 Y220
Advertisements
Total
5
distribuiri
un comentariu
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
5
Share