Urmărește-ne

Primul avion al HiSky Moldova va fi un Airbus A320 închiriat de la ALC

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Primul avion al HiSky Moldova va fi un Airbus A320 închiriat de la ALC
Foto: James Underwood

Știri

Primul avion al HiSky Moldova va fi un Airbus A320 închiriat de la ALC

Primul avion care intră în flota companiei HiSky din Moldova va fi un Airbus A320 închiriat de la Air Lease Corporation (ALC).

Airbusul A320 cu număr de serie 4493 a fost asamblat în anul 2010 și va fi livrat către HiSky în luna iulie a acestui an, potrivit companiei de leasing.

Înainte de a intra în flota HiSky, avionul a zburat pentru companii precum Tiger Airways și Scoot din Singapore și Ernest Airlines, companie aeriană italiană care a intrat în faliment la începutul anului 2020.

Vom lega parteneriate cu cât mai mulți investitori de-o asemenea anvergură, astfel încât să apropiem R. Moldova de liga țărilor căutate pentru dezvoltarea afacerilor internaționale”, declară Iulian Scorpan, Directorul General HiSky.

ALC are plăcerea de a anunța semnarea contractului de închiriere a aeronavei A320 de către HiSky Moldova. Cunoaștem de mulți ani echipa executivă care se află, acum, la HiSky și suntem onorați să participăm la lansarea acestei companiei aeriene, oferindu-le prima lor aeronavă”, afirmă David Beker, Vice President and Head of Aircraft Sales & Trading at Air Lease Corporation.

HiSky s-a lansat în luna februarie a anului 2020 și intenționează să zboare din capitala Republicii Moldova către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania).

Primele zboruri comerciale ar urma să fie operate în 1 iulie.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus